- 3,505
- 1,389
- 113
3-1
hopaynen macın adını yazmamıs dayı la D:
Herşeyin farkındayım olmuyor 10 gün oynamasam kendimi ölü gibi hissediyorum yemek bile yiyemiyorumİşte biran önce kendine çeki düzen vermen gerek Demekki usta kendin için değil çocuğun için onun geleceği için
Aman dost fazla dalma evin yuvan dağılır. Eşim anlıyor diye düşünme bence. Bir süre idare eder, bir süre sonra işler onun da dayanamayacağı noktaya gelir. Sonra bir bakmışsın hem aileni hem paranı kaybetmişsin Allah korusun. Yani bunun örnekleri çok. Olmayacak şeyler değil. Sen yetişkin bir insansın, sana akıl vermek de bize düşmez, tek niyetimiz, bu kötülükleri yaşamaman, mutlu bir yuvan olsun diliyorum.Eşim anlıyor sağ olsu bir maaşım var iyi kötüde 3 yaşında bir oğlum var ellerinizden öper o doğduğu gün böyle seyler bilmezdim nefes alırdım ama şimdi o gözümün önünde oyun oynuyor ben karşısında kumar oynuyorum, ne yapıyorsun diyorum atıyorum telefonu elimden 15 dakika sonra tekrar alıyorum korkum şu ki bir gün elimdeki herşeyimi kaybedeceğim
Agam bence bu işin sorunlarından biri sosyalleşmek kendine onun yerine daha güzel hobiler bulmak kafa dağıtıcı aktiviteler bulmak gibi geliyor bana şahsenHerşeyin farkındayım olmuyor 10 gün oynamasam kendimi ölü gibi hissediyorum yemek bile yiyemiyorum
baber 🤩
Güzel yüreğinden öperim inşallah o kıvama getirmemek için herşeyi yapacağım eyvallahAman dost fazla dalma evin yuvan dağılır. Eşim anlıyor diye düşünme bence. Bir süre idare eder, bir süre sonra işler onun da dayanamayacağı noktaya gelir. Sonra bir bakmışsın hem aileni hem paranı kaybetmişsin Allah korusun. Yani bunun örnekleri çok. Olmayacak şeyler değil. Sen yetişkin bir insansın, sana akıl vermek de bize düşmez, tek niyetimiz, bu kötülükleri yaşamaman, mutlu bir yuvan olsun diliyorum.
3-3 mü diyoruzbeyler 2 gol daha gelırse sasırmayın yada hıc gelmez gorucez
ben ya hıc olmaz yada 2 tane dha dıyom knk3-3 mü diyoruz
1 olsun kupon kazansında 2 ye bakarızben ya hıc olmaz yada 2 tane dha dıyom knk
gelirben ya hıc olmaz yada 2 tane dha dıyom knk