http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling 𝙶𝚄𝙻𝙱𝙾𝚉𝟹𝟷 || Kasa 1K Hedef —ROLL-3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lazy61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,505
1,389
113
Evin atması iyi oldu

gulboz31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,514
10,355
113
beyler 2 gol daha gelırse sasırmayın yada hıc gelmez gorucez

Lazy61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,505
1,389
113
Anlaşılan buradayız Ben bi kahve koyup geliyorum

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,089
9,701
113
Eşim anlıyor sağ olsu bir maaşım var iyi kötüde 3 yaşında bir oğlum var ellerinizden öper o doğduğu gün böyle seyler bilmezdim nefes alırdım ama şimdi o gözümün önünde oyun oynuyor ben karşısında kumar oynuyorum, ne yapıyorsun diyorum atıyorum telefonu elimden 15 dakika sonra tekrar alıyorum korkum şu ki bir gün elimdeki herşeyimi kaybedeceğim
Aman dost fazla dalma evin yuvan dağılır. Eşim anlıyor diye düşünme bence. Bir süre idare eder, bir süre sonra işler onun da dayanamayacağı noktaya gelir. Sonra bir bakmışsın hem aileni hem paranı kaybetmişsin Allah korusun. Yani bunun örnekleri çok. Olmayacak şeyler değil. Sen yetişkin bir insansın, sana akıl vermek de bize düşmez, tek niyetimiz, bu kötülükleri yaşamaman, mutlu bir yuvan olsun diliyorum.

Lazy61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,505
1,389
113
Herşeyin farkındayım olmuyor 10 gün oynamasam kendimi ölü gibi hissediyorum yemek bile yiyemiyorum
Agam bence bu işin sorunlarından biri sosyalleşmek kendine onun yerine daha güzel hobiler bulmak kafa dağıtıcı aktiviteler bulmak gibi geliyor bana şahsen

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,089
9,701
113
Nikaragua gelsin gol hadi aferin size

haylan06

Elinden geleni yap, çiçek açmayan ağaç utansın🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,742
8,623
113
Aman dost fazla dalma evin yuvan dağılır. Eşim anlıyor diye düşünme bence. Bir süre idare eder, bir süre sonra işler onun da dayanamayacağı noktaya gelir. Sonra bir bakmışsın hem aileni hem paranı kaybetmişsin Allah korusun. Yani bunun örnekleri çok. Olmayacak şeyler değil. Sen yetişkin bir insansın, sana akıl vermek de bize düşmez, tek niyetimiz, bu kötülükleri yaşamaman, mutlu bir yuvan olsun diliyorum.
Güzel yüreğinden öperim inşallah o kıvama getirmemek için herşeyi yapacağım eyvallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...