http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling 𝙶𝚄𝙻𝙱𝙾𝚉𝟹𝟷 || Kasa 1K Hedef —ROLL-3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,129
9,733
113
knk ben yurtdısında uzun sureler yasadım casıno sura bura her yerde zaman gecırdım ınsanlar yınede mutlu bızım toplumun baska sorunu var emın ol bk
Bizim ülke insanının sorunu bir değil ki yüzlerce sorunu var haklısın hepsi üst üste eklenince depresyon kaçınılmaz oluyor. Ülkece ruh hastası olduk.

Lazy61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,505
1,389
113
Maçın ismi vahiy mi geliyor :)

Lazy61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,505
1,389
113
İlk maç 1-1 bitmiş Dep atması lazım

Lazy61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,505
1,389
113
Yüksek ihtimal yüksek orandan az bir Mebla bastı heralde

haylan06

Elinden geleni yap, çiçek açmayan ağaç utansın🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,942
8,898
113
Bizim ülke insanının sorunu bir değil ki yüzlerce sorunu var haklısın hepsi üst üste eklenince depresyon kaçınılmaz oluyor. Ülkece ruh hastası olduk.
Eşim anlıyor sağ olsu bir maaşım var iyi kötüde 3 yaşında bir oğlum var ellerinizden öper o doğduğu gün böyle seyler bilmezdim nefes alırdım ama şimdi o gözümün önünde oyun oynuyor ben karşısında kumar oynuyorum, ne yapıyorsun diyorum atıyorum telefonu elimden 15 dakika sonra tekrar alıyorum korkum şu ki bir gün elimdeki herşeyimi kaybedeceğim

gulboz31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,514
10,355
113
2 gol olursa 3 gol de gelır tabı olursa D:

Lazy61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,505
1,389
113
Eşim anlıyor sağ olsu bir maaşım var iyi kötüde 3 yaşında bir oğlum var ellerinizden öper o doğduğu gün böyle seyler bilmezdim nefes alırdım ama şimdi o gözümün önünde oyun oynuyor ben karşısında kumar oynuyorum, ne yapıyorsun diyorum atıyorum telefonu elimden 15 dakika sonra tekrar alıyorum korkum şu ki bir gün elimdeki herşeyimi kaybedeceğim
İşte biran önce kendine çeki düzen vermen gerek Demekki usta kendin için değil çocuğun için onun geleceği için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...