Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling 𝙶𝚄𝙻𝙱𝙾𝚉𝟹𝟷 || Kasa 1K Hedef —ROLL-3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,442
6,734
113
Sen battın heralde :)
Yok kanka balıkçı oynuyorum ben şimdi ödeme verdiya biraz beklemesi lazım yoksa 10 dakika içinde sıfır olur ben en düşük bet 15-20 giriyorum hissiyatı bekliyorum bakalım 😄

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,818
4,973
113
Bence de zorlama 3. Roll bu bırak bugünlük

Lazy61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,493
1,384
113
Yok kanka balıkçı oynuyorum ben şimdi ödeme verdiya biraz beklemesi lazım yoksa 10 dakika içinde sıfır olur ben en düşük bet 15-20 giriyorum hissiyatı bekliyorum bakalım 😄
Başka balıkçılara koşşşş :D

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,914
6,601
113
Gece sabaha kadar zar zor saatlerce emek veriyorsun , 3 dakikada olmayan maçlara basıpta sıfırlama git yat uyu
Kanka insanlara ne güzel akıllar veriyorsun aynısını senden de bekliyoruz deminki karı öldürme içmişsin de git yat uyu😅

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,442
6,734
113
Başka balıkçılara koşşşş :D
Big bass bonanza , Christmas big bass bonanza , big bass bonanza action , big bass Halloween 1 oynuyorum başkası ödeme vermiyor bunlar hiç değilse 20x en kötü ödeme yapıyor

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,914
6,601
113
Ya da en iyisi yeni dedeye gir 😅

Lazy61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,493
1,384
113
Big bass bonanza , Christmas big bass bonanza , big bass bonanza action , big bass Halloween 1 oynuyorum başkası ödeme vermiyor bunlar hiç değilse 20x en kötü ödeme yapıyor
Hepsi aynı bokun laciverti be usta

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,914
6,601
113
Benim hayatım bitmiş iyice bitsin sıkıntı yok eyvallah kankam
Öyle deme kardom muhtemelen yaşın gençtir daha önünde uzun zaman vardır, biz de bir ara batmıştık, ama sonra şans yüzümüze güldü borçları temizledik. Hayatın karşına neler çıkaracağını bilemiyorsun.

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,442
6,734
113
Öyle deme kardom muhtemelen yaşın gençtir daha önünde uzun zaman vardır, biz de bir ara batmıştık, ama sonra şans yüzümüze güldü borçları temizledik. Hayatın karşına neler çıkaracağını bilemiyorsun.
Orası öyle borcum falan yok çok şükürde tad alamıyorum artık hayattan en güzel anımda bile lanet şey aklımdan çıkmıyor denize gidiyorum tatile gidiyorum ailemle eşimle çocuğumla güzel bir akşam yemeğine gidiyorum aklımın bir köşesinde hep bu zıkkım var bunaldım.

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
Hocam size kolay gelsin benim çalışma saatim geldi rollingten yana şansım yok zaten herke3

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,914
6,601
113
Orası öyle borcum falan yok çok şükürde tad alamıyorum artık hayattan en güzel anımda bile lanet şey aklımdan çıkmıyor denize gidiyorum tatile gidiyorum ailemle eşimle çocuğumla güzel bir akşam yemeğine gidiyorum aklımın bir köşesinde hep bu zıkkım var bunaldım.
Nasıl bir hastalıkmış bu cidden sana hak veriyorum. Manyak etti bizi iyice. Bütün sosyalliğimizi öldürdü. Hayat dolu insanlardık.

gulboz31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,321
9,739
113
Nasıl bir hastalıkmış bu cidden sana hak veriyorum. Manyak etti bizi iyice. Bütün sosyalliğimizi öldürdü. Hayat dolu insanlardık.
knk ben yurtdısında uzun sureler yasadım casıno sura bura her yerde zaman gecırdım ınsanlar yınede mutlu bızım toplumun baska sorunu var emın ol bk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...