- 8,321
- 9,739
- 113
cano oylede basmadm para ben buna adım 2 beklıyrmGece sabaha kadar zar zor saatlerce emek veriyorsun , 3 dakikada olmayan maçlara basıpta sıfırlama git yat uyu
cano oylede basmadm para ben buna adım 2 beklıyrmGece sabaha kadar zar zor saatlerce emek veriyorsun , 3 dakikada olmayan maçlara basıpta sıfırlama git yat uyu
Yok kanka balıkçı oynuyorum ben şimdi ödeme verdiya biraz beklemesi lazım yoksa 10 dakika içinde sıfır olur ben en düşük bet 15-20 giriyorum hissiyatı bekliyorum bakalım 😄Sen battın heralde![]()
Başka balıkçılara koşşşşYok kanka balıkçı oynuyorum ben şimdi ödeme verdiya biraz beklemesi lazım yoksa 10 dakika içinde sıfır olur ben en düşük bet 15-20 giriyorum hissiyatı bekliyorum bakalım 😄
Kanka insanlara ne güzel akıllar veriyorsun aynısını senden de bekliyoruz deminki karı öldürme içmişsin de git yat uyu😅Gece sabaha kadar zar zor saatlerce emek veriyorsun , 3 dakikada olmayan maçlara basıpta sıfırlama git yat uyu
Yok kanka balıkçı oynuyorum ben şimdi ödeme verdiya biraz beklemesi lazım yoksa 10 dakika içinde sıfır olur ben en düşük bet 15-20 giriyorum hissiyatı bekliyorum bakalım 😄
Big bass bonanza , Christmas big bass bonanza , big bass bonanza action , big bass Halloween 1 oynuyorum başkası ödeme vermiyor bunlar hiç değilse 20x en kötü ödeme yapıyorBaşka balıkçılara koşşşş![]()
Ya da en iyisi yeni dedeye gir 😅Yok kanka balıkçı oynuyorum ben şimdi ödeme verdiya biraz beklemesi lazım yoksa 10 dakika içinde sıfır olur ben en düşük bet 15-20 giriyorum hissiyatı bekliyorum bakalım 😄
Benim hayatım bitmiş iyice bitsin sıkıntı yok eyvallah kankamKanka insanlara ne güzel akıllar veriyorsun aynısını senden de bekliyoruz deminki karı öldürme içmişsin de git yat uyu😅
Hepsi aynı bokun laciverti be ustaBig bass bonanza , Christmas big bass bonanza , big bass bonanza action , big bass Halloween 1 oynuyorum başkası ödeme vermiyor bunlar hiç değilse 20x en kötü ödeme yapıyor
Öyle deme kardom muhtemelen yaşın gençtir daha önünde uzun zaman vardır, biz de bir ara batmıştık, ama sonra şans yüzümüze güldü borçları temizledik. Hayatın karşına neler çıkaracağını bilemiyorsun.Benim hayatım bitmiş iyice bitsin sıkıntı yok eyvallah kankam
Orası öyle borcum falan yok çok şükürde tad alamıyorum artık hayattan en güzel anımda bile lanet şey aklımdan çıkmıyor denize gidiyorum tatile gidiyorum ailemle eşimle çocuğumla güzel bir akşam yemeğine gidiyorum aklımın bir köşesinde hep bu zıkkım var bunaldım.Öyle deme kardom muhtemelen yaşın gençtir daha önünde uzun zaman vardır, biz de bir ara batmıştık, ama sonra şans yüzümüze güldü borçları temizledik. Hayatın karşına neler çıkaracağını bilemiyorsun.
Getirelim maçı tahmin mi ediyoruz GülnazımAçık
ÜST 4.5
(2:1) Üst/Alt 4.5, Normal Süre
Su macı getırelım vakıt gecsın ufakta bır sey verır verırız onuda bekleyenee.
2 gol daha lazım D:Getirelim maçı tahmin mi ediyoruz Gülnazım
Nasıl bir hastalıkmış bu cidden sana hak veriyorum. Manyak etti bizi iyice. Bütün sosyalliğimizi öldürdü. Hayat dolu insanlardık.Orası öyle borcum falan yok çok şükürde tad alamıyorum artık hayattan en güzel anımda bile lanet şey aklımdan çıkmıyor denize gidiyorum tatile gidiyorum ailemle eşimle çocuğumla güzel bir akşam yemeğine gidiyorum aklımın bir köşesinde hep bu zıkkım var bunaldım.
Bol şansAçık
ÜST 4.5
Bol şanslarAçık
ÜST 4.5
knk ben yurtdısında uzun sureler yasadım casıno sura bura her yerde zaman gecırdım ınsanlar yınede mutlu bızım toplumun baska sorunu var emın ol bkNasıl bir hastalıkmış bu cidden sana hak veriyorum. Manyak etti bizi iyice. Bütün sosyalliğimizi öldürdü. Hayat dolu insanlardık.