- 6,516
- 4,643
- 113
Boşver takılma dostumBen adam gibi yazıyorum ama sende bir madamlik var herhalde he
Boşver takılma dostumBen adam gibi yazıyorum ama sende bir madamlik var herhalde he
birileri yuzunden iyi niyetimi suistimal ettikleri için biraktim o isleri ama ben 2 3 hiç tanimadigim kisilere ulaşirim dm atani raporlarim. ben 3 kişiye ulaşicam. oda seni kirmamak için senin hatirina@Proletarya Bu arkadasta bu kuponu oynadı oda görür 1 2 kişiyi belki isterse bu konuda![]()
Saat 2 de söyledik kral . Neye şaşırdın bu kadar ?? 😂WONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Geldi sonunda 🥳🥳WONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Eyv dost kesene bereketAthena -Agua-Hakan170-Samoa Liste
Cekım yapıcam dm acıcam ödeme sonrası ödüller göndericem yanlız sizlerden ricam ödül geldigi zaman bu konu altında belirtirseniz sevinirim.
Tebrikler tekrar dostWONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Yok dostum takilmam böyle şeylere,ama haddini bilecek herkes dimiBoşver takılma dostum
Adam var adam gibi. Bir sorum olacak dost. Senin attığın 500 TL ile roll açıp birkaç kişiye ulaşmaya çalışsam sorun olur mu ?Athena -Agua-Hakan170-Samoa Liste
Cekım yapıcam dm acıcam ödeme sonrası ödüller göndericem yanlız sizlerden ricam ödül geldigi zaman bu konu altında belirtirseniz sevinirim.
Kesene bereket şimdiden dostAthena -Agua-Hakan170-Samoa Liste
Sanada Tebrikler dostumbirileri yuzunden iyi niyetimi suistimal ettikleri için biraktim o isleri ama ben 2 3 hiç tanimadigim kisilere ulaşirim dm atani raporlarim. ben 3 kişiye ulaşicam. oda seni kirmamak için senin hatirina
Kesene bereket dost teşekkürlerAthena -Agua-Hakan170-Samoa Liste
Dost tskler sanada tebrıklerbirileri yuzunden iyi niyetimi suistimal ettikleri için biraktim o isleri ama ben 2 3 hiç tanimadigim kisilere ulaşirim dm atani raporlarim. ben 3 kişiye ulaşicam. oda seni kirmamak için senin hatirina
Akil değil o öneri arasında çok fark var, demek ki canın çok yanmış ne diyelim sende haklısın diyelim ama üslubun yanlış haberin olaBiz burda akil vereni çok gördük paran varsa oyna yoksa millete akıl vermeyin
kralım güle güle harca daha iyis senin olsunSanada Tebrikler dostum
Kazananlara tebrikler dostlar gönlünüzce olsun 🙏🏻@Athena -@Aqua -@Hakan170-@samoaa41 Liste
Umarım ulaşırsın dostum gönlünce olsunAdam var adam gibi. Bir sorum olacak dost. Senin attığın 500 TL ile roll açıp birkaç kişiye ulaşmaya çalışsam sorun olur mu ?
Seninde kesene bereket dostbirileri yuzunden iyi niyetimi suistimal ettikleri için biraktim o isleri ama ben 2 3 hiç tanimadigim kisilere ulaşirim dm atani raporlarim. ben 3 kişiye ulaşicam. oda seni kirmamak için senin hatirina