- 8,514
- 10,355
- 113
Adaletli konu basından bu yana anlık takıp eden kısılerı sececegım cekılıs yaparsam hıc olmayan arkadaslarıda kazandırıp hak geçmesini istemiyorum siz ne düşünüyorsunuz ?
Öyle olsun dostAdaletli konu basından bu yana anlık takıp eden kısılerı sececegım cekılıs yaparsam hıc olmayan arkadaslarıda kazandırıp hak geçmesini istemiyorum siz ne düşünüyorsunuz ?
Senin konun dost karar senin kesene bereket her durumdaAdaletli konu basından bu yana anlık takıp eden kısılerı sececegım cekılıs yaparsam hıc olmayan arkadaslarıda kazandırıp hak geçmesini istemiyorum siz ne düşünüyorsunuz ?
adaletin kestiği parmak kanamaz reis sen ne dersen o olurAdaletli konu basından bu yana anlık takıp eden kısılerı sececegım cekılıs yaparsam hıc olmayan arkadaslarıda kazandırıp hak geçmesini istemiyorum siz ne düşünüyorsunuz ?
Sen ne dersen o Dostum, herşey gönlünce olsun ☘Adaletli konu basından bu yana anlık takıp eden kısılerı sececegım cekılıs yaparsam hıc olmayan arkadaslarıda kazandırıp hak geçmesini istemiyorum siz ne düşünüyorsunuz ?
Kesene bereket dost5 dakika içinde listeyi belirliyorum. Umarım seçmedigim arkadaslar kırılmaz herkes aynı bizim için kazandıkca tekrar onlara da verırız.
Diğer taraftan sabaha kadar vardım bende dostum ama bunuda hesaba katarsan sevinirim 😊Adaletli konu basından bu yana anlık takıp eden kısılerı sececegım cekılıs yaparsam hıc olmayan arkadaslarıda kazandırıp hak geçmesini istemiyorum siz ne düşünüyorsunuz ?
Liverpool maçında ben forumda değildim son 2 maç takipledik baya da aktiftik kendi kararı dost dediğin gibiSen ne dersen o Dostum, herşey gönlünce olsun ☘
En iyisi öyle takip edenler keyfinden takip etmiyor zatenAdaletli konu basından bu yana anlık takıp eden kısılerı sececegım cekılıs yaparsam hıc olmayan arkadaslarıda kazandırıp hak geçmesini istemiyorum siz ne düşünüyorsunuz ?
Liverpool maçından başladık takibe 😂Liverpool maçında ben forumda değildim son 2 maç takipledik baya da aktiftik kendi kararı dost dediğin gibi
Kesinlikle en mantıklısı olarak düşünüyorum dostAdaletli konu basından bu yana anlık takıp eden kısılerı sececegım cekılıs yaparsam hıc olmayan arkadaslarıda kazandırıp hak geçmesini istemiyorum siz ne düşünüyorsunuz ?
Gönlünden nasıl geçiyor sa o şekilde yap dostAdaletli konu basından bu yana anlık takıp eden kısılerı sececegım cekılıs yaparsam hıc olmayan arkadaslarıda kazandırıp hak geçmesini istemiyorum siz ne düşünüyorsunuz ?