http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı gulboz31 / 10 K 3 Maç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
10000
Kupon Oranı
3.20

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,510
12,259
113
Adaletli konu basından bu yana anlık takıp eden kısılerı sececegım cekılıs yaparsam hıc olmayan arkadaslarıda kazandırıp hak geçmesini istemiyorum siz ne düşünüyorsunuz ?
Sen ne dersen o Dostum, herşey gönlünce olsun ☘

Deadlong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,516
4,643
113
Adaletli konu basından bu yana anlık takıp eden kısılerı sececegım cekılıs yaparsam hıc olmayan arkadaslarıda kazandırıp hak geçmesini istemiyorum siz ne düşünüyorsunuz ?
Diğer taraftan sabaha kadar vardım bende dostum ama bunuda hesaba katarsan sevinirim 😊

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,823
2,231
113
En iyisi öyle takip edenler keyfinden takip etmiyor zaten

Nazo987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,155
2,044
113
beyler yöneltmeyin adamı bırakın gönlünce seçsin ya kendi adaletini kendi sağlar adamın parası pulu ne gerek var ben şöyle vardım böyle vardım demeye varsan zaten görür listeye ekler ne gerek var yani

Samoaaa41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,857
542
113
Kesinlikle en mantıklısı olarak düşünüyorum dost

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,291
3,063
113
Gönlünden nasıl geçiyor sa o şekilde yap dost

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,823
2,231
113
Tebrikler kazananlara bol şanslar

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,291
3,063
113
Tekrardan tebrikler kazanan arkadaşlarda bol şanslar şimdidsn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...