http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı gulboz31 / 10 K 3 Maç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
10000
Kupon Oranı
3.20

Proletarya

My life my rules
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,795
6,293
113
@Proletarya Bu arkadasta bu kuponu oynadı oda görür 1 2 kişiyi belki isterse bu konuda :D
birileri yuzunden iyi niyetimi suistimal ettikleri için biraktim o isleri ama ben 2 3 hiç tanimadigim kisilere ulaşirim dm atani raporlarim. ben 3 kişiye ulaşicam. oda seni kirmamak için senin hatirina

Samoaaa41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,857
541
113
Athena -Agua-Hakan170-Samoa Liste
Cekım yapıcam dm acıcam ödeme sonrası ödüller göndericem yanlız sizlerden ricam ödül geldigi zaman bu konu altında belirtirseniz sevinirim.
Adam var adam gibi. Bir sorum olacak dost. Senin attığın 500 TL ile roll açıp birkaç kişiye ulaşmaya çalışsam sorun olur mu ?

Deadlong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,510
4,642
113
birileri yuzunden iyi niyetimi suistimal ettikleri için biraktim o isleri ama ben 2 3 hiç tanimadigim kisilere ulaşirim dm atani raporlarim. ben 3 kişiye ulaşicam. oda seni kirmamak için senin hatirina
Sanada Tebrikler dostum

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,275
4,505
113
Athena -Agua-Hakan170-Samoa Liste
Cekım yapıcam dm acıcam ödeme sonrası ödüller göndericem yanlız sizlerden ricam ödül geldigi zaman bu konu altında belirtirseniz sevinirim.
Kesene bereket dost teşekkürler

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,510
12,259
113
Biz burda akil vereni çok gördük paran varsa oyna yoksa millete akıl vermeyin
Akil değil o öneri arasında çok fark var, demek ki canın çok yanmış ne diyelim sende haklısın diyelim ama üslubun yanlış haberin ola

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,510
12,259
113
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...