6-2İlk adım
6-2İlk adım
Daha ne olacağı belli olmazMK 2.85 den almaya korktum
Sizin 2k yatırımınıza 27.000 TL ödeme yapmışız@İkasbet Destek neye göre ekleme yapılıyor? Bizlere de bir ekleme olur mu?![]()
Hepsi tamamda shooterla sapsap ne alaka dolandırıcı ariyorsak buluruz
Bu listede 3 dolandici var neden beni onlarla etiketliyorsun bide millete kendimizi mi anlatalim
Araya serpıstırdım onların yuzu yok yazmaya zatenBu listede 3 dolandici var neden beni onlarla etiketliyorsun bide millete kendimizi mi anlatalim
Kansız da çok rolling açıyor farkındayımKansız senı yazmamıs gordun demı o kadar roll actırdın dagıtım yaptın hayat bole kardesım
İyi niyetli rolling açıyor en azındanMetin Ferhat dayı son 28 rollingin 29 ü Lose nasıl katkı sağladı puahahahhah
Ben dolandırıcı değilim dost kazandım da atıyorum herkesin bakiyesini. Tek sorun kazanamadım dahaBu listede 3 dolandici var neden beni onlarla etiketliyorsun bide millete kendimizi mi anlatalim
Okuyorlardır ama merak etmeAraya serpıstırdım onların yuzu yok yazmaya zaten
Beni başka yere serpistir dağıtım listesine meselaAraya serpıstırdım onların yuzu yok yazmaya zaten
İkasbet maşallah yapay zeka gibisinSizin 2k yatırımınıza 27.000 TL ödeme yapmışızŞu an daha çok kayıpta olan üyelere ekleme yapıyoruz 🙏
2 si tamam 3.de senden sonraki mi dostBu listede 3 dolandici var neden beni onlarla etiketliyorsun bide millete kendimizi mi anlatalim
Ben sana dolandicisin demedim ki kanka. Listede 3 tane var ben onları kastettim zaten herkes onları biliyor rahat olBen dolandırıcı değilim dost kazandım da atıyorum herkesin bakiyesini. Tek sorun kazanamadım daha
Benden hemen onceki2 si tamam 3.de senden sonraki mi dost
O lıstede varmısnBen dolandırıcı değilim dost kazandım da atıyorum herkesin bakiyesini. Tek sorun kazanamadım daha