- 42,479
- 11,679
- 113
Kullabici adin hasim5454 ne yapak tersten mi okuyak misah mi desinlerTövbe estağfurullah 😂
Kullabici adin hasim5454 ne yapak tersten mi okuyak misah mi desinlerTövbe estağfurullah 😂
Kullanıcı adım Haşim diye adım Haşim mi olmak zorunda 😂Kullabici adin hasim5454 ne yapak tersten mi okuyak misah mi desinler
Tamam sonerKullanıcı adım Haşim diye adım Haşim mi olmak zorunda 😂
Bol sans, senin k adını istemsiz bir şekilde l yerine t olarak görüyorum okuyorum kusura bakmaSponsorumuz @İkasbet Destek e teşekkürler
Kasa 500 hedef 5x çevrim başarılı olursak
@Mülayim6060 @Beşiktaş @aminisego @sinansrml63 @Mamoste çekime göre rolling bakiyesi
Neyse ben kaçıyorum güldük eğlendik bol şans dost @GolcümetinTamam soner
Hasım geldin dost kal bari abiYav adım Haşim değil benim niye Haşim diyonuz bana siz 😂
Götçümetin mı yaniBol sans, senin k adını istemsiz bir şekilde l yerine t olarak görüyorum okuyorum kusura bakma
Bizi etiketlememisisn onca muhabbetimiz olduSponsorumuz @İkasbet Destek e teşekkürler
Kasa 500 hedef 5x çevrim başarılı olursak
@Mülayim6060 @Beşiktaş @aminisego @sinansrml63 @Mamoste çekime göre rolling bakiyesi
Aynen öyle 😆Götçümetin mı yani
😂😂😂 hiç gülecegim yoktu reisGötçümetin mı yani
Espiri level ? 😂Hasım geldin dost kal bari abi
Insallah genelde 2. Peri alqn 3.peri veriyor ama bakalimÇok düşündüm kazandıran Takımdan devam kızlar atıyor
Shellaca bır sorak @sapsap10 aynı ıp cakısması varmıNeyse ben kaçıyorum güldük eğlendik bol şans dost @Golcümetin
Ben bahsettiğin adamla zamanında tartışmıştım dost 😂Shellaca bır sorak @sapsap10 aynı ıp cakısması varmı