- 18,497
- 7,796
- 113
MK imajbetten 104 çektim başka yerde Çin voleybol -5.5 dedim 23-17 den 25-20 bitti
Size kaç kez yatırdım hiç çekemedim bir kerede bana ekleyinSizin 2k yatırımınıza 27.000 TL ödeme yapmışızŞu an daha çok kayıpta olan üyelere ekleme yapıyoruz 🙏
Sahi sen listede değilsin ki dost niye böyle biseu yazdinBen dolandırıcı değilim dost kazandım da atıyorum herkesin bakiyesini. Tek sorun kazanamadım daha
O lısteden bırısı onun hesabı demekkıSahi sen listede değilsin ki dost niye böyle biseu yazdin
Biliyom dost yinede söyliyim dedim kazanamadığımı 😂Ben sana dolandicisin demedim ki kanka. Listede 3 tane var ben onları kastettim zaten herkes onları biliyor rahat ol
Kim kazanıyor ki dost @Erhan2121 haricBiliyom dost yinede söyliyim dedim kazanamadığımı 😂
Eğlenceme bakıyorum reis şakalaşıyorum milletle. Kumar yüzünden somurtup kalıyoruz kendimi şaka yapmaya zorluyorum 😂Sahi sen listede değilsin ki dost niye böyle biseu yazdin
Eğleniyom ya 😂O lıstede varmısn
Sap sap ?O lısteden bırısı onun hesabı demekkı
Saplake Haşim kardeşEğlenceme bakıyorum reis şakalaşıyorum milletle. Kumar yüzünden somurtup kalıyoruz kendimi şaka yapmaya zorluyorum 😂
OlabılırSap sap ?konusmasindan anlarsin sen
![]()
Erho vurgunda görünmüyor@Erhan2121 aksam slota tovbe etmıs sekılde gelır oranı 1.18
Yav adım Haşim değil benim niye Haşim diyonuz bana siz 😂Saplake Haşim kardeş![]()
Özelini neden paylaştinizSizin 2k yatırımınıza 27.000 TL ödeme yapmışızŞu an daha çok kayıpta olan üyelere ekleme yapıyoruz 🙏
Hasım mıYav adım Haşim değil benim niye Haşim diyonuz bana siz 😂
Tövbe estağfurullah 😂Hasım mı