http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti GOKAYBET / R1 ( 75.000₺ )

Kupon Miktarı
75000
Kupon Oranı
1.60

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,755
1,673
113
Dost o eskidenmis herkes de telefon var artık 😂
Yok dost ya ben geçen aralıkta xiominin tuşlu kamerasız gizli dokunmatik ekranıyla gittim o telefon yasak dediler almadılar. Telefonu söylemedim bile arkadan gösterdim tanıdılar yine

alkansglm

👻
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,262
1,861
113
Valla inanırım telefonda yok insan resmen dış dünya ile iletişimi yok kaldı ki zaten o kadar yorgun oluyor ki halide olmuyor
acemi birliğimin ilk günü gece koğuşta slot oynuyordum ben be reis 😀 nizamiyeden 3 paket sigara bir de çakmak karşılığı telefonumu sokmuştum

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,755
1,673
113
acemi birliğimin ilk günü gece koğuşta slot oynuyordum ben be reis 😀 nizamiyeden 3 paket sigara bir de çakmak karşılığı telefonumu sokmuştum
Bedeliyim diye öyle riske girmedim acemilik işte ah bir daha gidecek olsam neler neler yaparım ilk günden daha çarptılar bizi ama özledim orayı meyvelerini 😂

V3R0N

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,034
2,643
113
Yok dost ya ben geçen aralıkta xiominin tuşlu kamerasız gizli dokunmatik ekranıyla gittim o telefon yasak dediler almadılar. Telefonu söylemedim bile arkadan gösterdim tanıdılar yine
Ben acami birliği bittikten sonra 11 ay boyunca kullanım valla tablet bile götürdum izin dönüşü 😂😂

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,755
1,673
113
Xiominin tuşlu kamerasız telefonunu arkadan gösterdim tanıdı Allahsızlar ulan parası neyse veririz bırak geçelim işte ama yook iyi ki de almamışlar dış dünyayı görüp krize girerdim

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,160
496
83
geçmiş olsun bayağı koymuştur ama 75K ALT bahsi alan adam 1 gün sonra unutur bunun acısını

ayhan1334

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,225
532
113
yazık olmus 90+5 te gol çok kötü olmus