- 2,550
- 1,010
- 113
Çünkü arkadaşın başına gelenler benimde başıma geldi dejavu olduk sadece bu lig böyle bir ligkardeş harbi kupona üzüldük de sen nasıl bildin bunun son dakika gol olacagını
Çünkü arkadaşın başına gelenler benimde başıma geldi dejavu olduk sadece bu lig böyle bir ligkardeş harbi kupona üzüldük de sen nasıl bildin bunun son dakika gol olacagını
Yok dost ya ben geçen aralıkta xiominin tuşlu kamerasız gizli dokunmatik ekranıyla gittim o telefon yasak dediler almadılar. Telefonu söylemedim bile arkadan gösterdim tanıdılar yineDost o eskidenmis herkes de telefon var artık 😂
acemi birliğimin ilk günü gece koğuşta slot oynuyordum ben be reis 😀 nizamiyeden 3 paket sigara bir de çakmak karşılığı telefonumu sokmuştumValla inanırım telefonda yok insan resmen dış dünya ile iletişimi yok kaldı ki zaten o kadar yorgun oluyor ki halide olmuyor
Bedeliyim diye öyle riske girmedim acemilik işte ah bir daha gidecek olsam neler neler yaparım ilk günden daha çarptılar bizi ama özledim orayı meyvelerini 😂acemi birliğimin ilk günü gece koğuşta slot oynuyordum ben be reis 😀 nizamiyeden 3 paket sigara bir de çakmak karşılığı telefonumu sokmuştum
Ben acami birliği bittikten sonra 11 ay boyunca kullanım valla tablet bile götürdum izin dönüşü 😂😂Yok dost ya ben geçen aralıkta xiominin tuşlu kamerasız gizli dokunmatik ekranıyla gittim o telefon yasak dediler almadılar. Telefonu söylemedim bile arkadan gösterdim tanıdılar yine
Xiominin tuşlu kamerasız telefonunu arkadan gösterdim tanıdı Allahsızlar ulan parası neyse veririz bırak geçelim işte ama yook iyi ki de almamışlar dış dünyayı görüp krize girerdimacemi birliğimin ilk günü gece koğuşta slot oynuyordum ben be reis 😀 nizamiyeden 3 paket sigara bir de çakmak karşılığı telefonumu sokmuştum
Ona inanırım bak bizim acemi diye almadılar sanırımBen acami birliği bittikten sonra 11 ay boyunca kullanım valla tablet bile götürdum izin dönüşü 😂😂
Usta birliklerinde pek kasmiyolar dost ben bide Hatay'da yaptım İskenderun'da en düşük rütbeli üst teğmendi ona rağmen sorun yaşamadım 😂Ona inanırım bak bizim acemi diye almadılar sanırım
Ne zaman yaptın şaka mı bende orda yaptımUsta birliklerinde pek kasmiyolar dost ben bide Hatay'da yaptım İskenderun'da en düşük rütbeli üst teğmendi ona rağmen sorun yaşamadım 😂
Darbe muhabbeti oldu 15 gün sonra askerdim dost 2016Ne zaman yaptın şaka mı bende orda yaptım
He ben daha yeni gittim ya ama bahriyeliyiz güzel yer rüzgarı var sadeceDarbe muhabbeti oldu 15 gün sonra askerdim dost 2016
Musluktan tuzlu su akiyo nesi güzel bro shshsjsjshshhsHe ben daha yeni gittim ya ama bahriyeliyiz güzel yer rüzgarı var sadece
Yok kanka biz bedelliyiz diye klima sıcak su duş her şey vardıMusluktan tuzlu su akiyo nesi güzel bro shshsjsjshshhs