- 2,758
- 1,674
- 113
Adam şuan elini kırsa yeridir 20 saniye sonra 120bin geliyor hopp santrası olmayan gol. Çakallarla dans filmi gerçek oldu
								çekip vurması lazım dı öyle kırmızı yok bu ligteBirde bu Kolombiya ligi çok garip adamı kaldırdı yere vurdu faul verdi sadece başka ligte olsa kırmızı verirlerdi
terket burayi.kim o son dakikada atar diyen
Valla öyle he formasından çekti vurdu yere faul dedi maç soğutmalarını görsen kaleci topu aldı ya ceza sahasını turladı adam gelince eline aldı topu aldı yattı yere domaldı 1 dakikaçekip vurması lazım dı öyle kırmızı yok bu ligte
kanka adam son dakika gol olsun diye büyü müyü ne var ne yok yaptı gol oldu bu adamla aramızı sıkı tutalımterket burayi.
Senin içtima yok mu sabahkanka adam son dakika gol olsun diye büyü müyü ne var ne yok yaptı gol oldu bu adamla aramızı sıkı tutalım
yalnız o arkadaşa ödül vermek lazım dediğine uyup 1000 lira atsaydık zengindikkim o son dakikada atar diyen
benim şafak 12 gitmesemde olur 😂Senin içtima yok mu sabah
Neresinde askersinnbenim şafak 12 gitmesemde olur 😂
atla gel şaban filmi vardı o hesap arkadaşı aramıza almamız lazımkanka adam son dakika gol olsun diye büyü müyü ne var ne yok yaptı gol oldu bu adamla aramızı sıkı tutalım
ıspartaNeresinde askersinn
Geldimyalnız o arkadaşa ödül vermek lazım dediğine uyup 1000 lira atsaydık zengindik
aha buldum seniii söyle bakalım kimim için çalışıyorsun😀Bu ligler atmaz atmaz son dakika atar yada maç başında atarlar böyle bir pislik ligdir bu
Ben bedelli yaptım baya iyidi 6 ay zordur Allah yardımcın olsun ama bitmiş zatenısparta
kardeş harbi kupona üzüldük de sen nasıl bildin bunun son dakika gol olacagınıGeldim
aynen öyle bitti kalmadı bişiBen bedelli yaptım baya iyidi 6 ay zordur Allah yardımcın olsun ama bitmiş zaten
6 ay zordur Bir de bana sor 12 ay yaptım 😀Ben bedelli yaptım baya iyidi 6 ay zordur Allah yardımcın olsun ama bitmiş zaten
Valla inanırım telefonda yok insan resmen dış dünya ile iletişimi yok kaldı ki zaten o kadar yorgun oluyor ki halide olmuyor6 ay zordur Bir de bana sor 12 ay yaptım 😀
Dost o eskidenmis herkes de telefon var artık 😂Valla inanırım telefonda yok insan resmen dış dünya ile iletişimi yok kaldı ki zaten o kadar yorgun oluyor ki halide olmuyor