- 240
- 123
- 43
İnşallah bozdurmuşsundur reis bozdursan bile iyi kar bırakmıştır
								90+6 da ms olacak o dakikalarda gol gelmesi mucize gibi bişey normal tebrikler yazılması benceBeyinsiz herifler ağızları durmuyor ki. İlk tebrikler yazınca birşey olacağını sanıyorlar
Cali olsun bu lig olsun 90 + ların takımı90+6 da ms olacak o dakikalarda gol gelmesi mucize gibi bişey normal tebrikler yazılması bence
Yapcak bişey yok adamda büyük şansızlık varmış son 10 saniyede gol çıktıCali olsun bu lig olsun 90 + ların takımı
Hayırlısı ama inaşallah bozdurmuştur yaksa yazık yani güzel paraYapcak bişey yok adamda büyük şansızlık varmış son 10 saniyede gol çıktı
maçı takip ettiğimiz için böyle bir sürpriz beklemiyorduk son saniye biz geldi diye tebrik ettik ama sen önce laflarına dikkat et dostumBeyinsiz herifler ağızları durmuyor ki. İlk tebrikler yazınca birşey olacağını sanıyorlar
Ne kadar futbolu kirletsede onu önde olan her takım yapar normalOğlum ilahi adalet diye bir şey var görmediniz mi ev sahibi kalecisinin fuhuşe oyunu soğutmalarını topu alıp bi o kenara bir bu kenara gidip yattı secdeden en az 20 saniye kalkmadı
Kanka Allah çarpsın bu kadarı abartı ama ben daha önce görmedim şok oldum topu aldı kenara çekti domaldı 20 saniye yattı öyleNe kadar futbolu kirletsede onu önde olan her takım yapar normal
Olan oldu kardo. Bunu basket maçında da çok yapıyorlar. Sağlık olsun90+6 da ms olacak o dakikalarda gol gelmesi mucize gibi bişey normal tebrikler yazılması bence
Son anda yatmış yazık olmuş.cokta basmış be 3 4 aylık maasŞuan muhtemelen laptopu kırdı sinirden
Aynen reis senin kaybında çok takip etmiştim kuponlarınıGökay bende totalde 5 günde bu miktarlarda içerdeyim dost ilk gün yatırmıyor uyutmuyor. Sonra geçiyor sıkma canını
Santrası olmadı ben şimdi o sinirle kafamı masaya vura vura kanatmıştım çok kalp kırıcıSon anda yatmış yazık olmuş.cokta basmış be 3 4 aylık maas
valla öyle bi düşündüm de hakikaten son 10 saniye de adam benim 2 aylık maaşımı kaybettiSon anda yatmış yazık olmuş.cokta basmış be 3 4 aylık maas
kim o son dakikada atar diyen