- 2,841
- 774
- 113
vallaha adamı tanımıyorum la saka mısınız olm sızYok takip ediyom arkadaşına ödül versinler diye ağlıyon 1 saattir
vallaha adamı tanımıyorum la saka mısınız olm sızYok takip ediyom arkadaşına ödül versinler diye ağlıyon 1 saattir
Kumarbaza dağ dayanmaz onun için surekli ister tabi ben burdan 4 yilda ya 2 ya 3kere sadece ödül kazandım meselaya sen kazanırsın ya ben kazanırım , şans parası bu burdan güzel bir miktar çıkar , sende pişen bizede düşer ama bizimkilerde sıkıntı hep bana hep bana gibi oluyor
Ahaha objektif adamın hali baskaYok takip ediyom arkadaşına ödül versinler diye ağlıyon 1 saattir
Adam adam ii geceler bro 😎😎ufak meblaglar için hakkım yensin skımde olmaz paranın kopegı degılız vakit gecirdim sımdıde yatıyorum herkese iyi geceler
ben iki tarafada laf atmıyorum veya ovgu ıcın bısey demedim iki tarafında kendıne gore haklı oldugu yerler varAdam adam 😎😎
ArkadaYok takip ediyom arkadaşına ödül versinler diye ağlıyon 1 saattir
Çok doğru be bu gece kazananda kaybedecek kazananayan da yarın baska yerden alıo yine kaybedecek hepimiz kaybediyoruz bari insanliğimizi kaybetmeyelimBeyler alt tarafı çekiliş hepimiz bitik durumdayız hepimiz başından beri bekledik bekliyoruz ama inanın gerek yok ortada bi haksızlık olsada olmasada gerek yok 3 günlük dünya, emin olun sinirlenmek kalp kırmak için çok gereksiz bi konu bi çoğumuz şurada 2 saat sonra kalkıp işe gidecek zaten borca çalışıyoruz günlük hayatta ki sinir stres yetmiyor mu bence yetip artıyor bile gerek yok bunlara. Cümleten hayırlı geceler beyler ben ufaktan uzuyorum nasip değilmiş
Teşekkürler kankam benim insan olduğun için ben teşekkür ederim ayrica@GOKAYBET Usta Tüm ödüller için kesene bereket dediğin gibi kazandı sıra sıra kim varsa gönderdin , daha da çok Kazanmak nasip Olsun herkesin Şansı bol olsun on Numara dağıtımdı
la kanki mutevazı adamsın sende ama burada yuzde yuz haksız adamben iki tarafada laf atmıyorum veya ovgu ıcın bısey demedim iki tarafında kendıne gore haklı oldugu yerler var
Le kanki mutevazi le kankila kanki mutevazı adamsın sende ama burada yuzde yuz haksız adam
Brom benm 😎😎ben iki tarafada laf atmıyorum veya ovgu ıcın bısey demedim iki tarafında kendıne gore haklı oldugu yerler var
son anda yırttım gibi mi düşünüyon acaba hacım@GOKAYBET Usta Tüm ödüller için kesene bereket dediğin gibi kazandı sıra sıra kim varsa gönderdin , daha da çok Kazanmak nasip Olsun herkesin Şansı bol olsun on Numara dağıtımdı
puahahahahahaLe kanki mutevazi le kanki
Allah cektirmesin 😎😂😂😂4 kalan takip eden arasından çekiyorum
Bi maça 1 tl bas hizli sonuclanan onu takip edenlerden secsen mesela fikrimUyuduysa tekrar cekeriz
3 dk başladı@Hamzaxaslan Dm kanka tebrikler