Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı GOKAYBET / NBA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
12500
Kupon Oranı
2.55

ahmetcansarac61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,637
1,175
113
Dahil olmadan sadece okudum. Genelde bu tarz etkinliklerde en baştan beri olana verilir. Ama adam öyle bi şart koşmadığı için anlaşmazlık çıktı. Bi keresinde en baştan beri takip ettiğim rollde bana çıkmamıştı çünkü sade mesajlar yazıyordum. Millet her saniye uzun uzun boş şeyler yazdığı için onlara çıkmıştı. Arkadaşları da anlıyorum. Net bi haksız yok bence burda. Herkese iyi geceler bol kazançlarınız olsun.

Fatalblowx

Webmaster
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,571
2,440
113
Dahil olmadan sadece okudum. Genelde bu tarz etkinliklerde en baştan beri olana verilir. Ama adam öyle bi şart koşmadığı için anlaşmazlık çıktı. Bi keresinde en baştan beri takip ettiğim rollde bana çıkmamıştı çünkü sade mesajlar yazıyordum. Millet her saniye uzun uzun boş şeyler yazdığı için onlara çıkmıştı. Arkadaşları da anlıyorum. Net bi haksız yok bence burda. Herkese iyi geceler bol kazançlarınız olsun.
@Alikemal e benzettim seni.

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,254
575
113
Hesapta kalan son 1.50 lirayla bakışıyoruz şuan

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,106
9,503
113
Ulan hayat nelere kadisin mesajlara bak 😂😂

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,589
2,865
113
Bana eşlik ettiğiniz için teşekkürler dostlar beklediğimden zahmetli oldu ama çıkıntılik yapan arkadaşlar sayesinde keşke öyle insanlar olmasa da tadımız kaçmasa ama buna şükür sizler gibi insanlar hep olur umarım iyi geceler.

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,800
3,836
113
9:40 da rendevu var öğleden sonrada iş görüşmesi , buradan kod bölümüne geçiyorum belki ufakta olsa birşeyler yaparız

Fatalblowx

Webmaster
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,571
2,440
113
Bana eşlik ettiğiniz için teşekkürler dostlar beklediğimden zahmetli oldu ama çıkıntılik yapan arkadaşlar sayesinde keşke öyle insanlar olmasa da tadımız kaçmasa ama buna şükür sizler gibi insanlar hep olur umarım iyi geceler.
Kesene bereket iyi geceler dostum.

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,800
3,836
113
Bana eşlik ettiğiniz için teşekkürler dost beklediğimden zahmetli oldu ama çıkıntılik yapan arkadaşlar sayesinde keşke öyle insanlar olmasa da tadımız kaçmasa ama buna şükür sizler gibi insanlar hep olur umarım iyi geceler.
Kesene bereket kazanan arkadaşlara da bol Şanslar cümleten Hayırlı sabahlar Kankalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...