- 17,486
- 8,269
- 113
usta burdayım
Hamza gotumu yırttım MK.senn için burdaçalışıyorum
Bunlar sanki bir kisinin multisi gibi bu saatte tartışmak için nasil konuya geliyorlar 😀Eşşek herif seni harika şekilde yaptık bir de zirliyor burada
usta napayım bugun gececıyım perişan oldum uykusuzluktanHamza gotumu yırttım MK.senn için burda
İki yüzlü seni bir de bekliyoruz yazmış ulan bu Kadar düşmeyin yaBekliyoruz
Gitmez dağıtım dediğin her konuya yazar kankaKaç kişi keyif aldık burada memnun kalmadıysan s. Git bir daha yazma konuma daha iyisini yap hadi ötede
Allah yardımcın olsun kardesmusta napayım bugun gececıyım perişan oldum uykusuzluktan
usta dm yazmışsında kapalı senin dm
Ben yazdım kanka herkese ama sözüm vardı 3 dk bekleme hak geçmesin diye ama telafi ederiz iyi gecelerusta dm yazmışsında kapalı senin dm
sağlık olsun iyi gecelerBen yazdım kanka herkese ama sözüm vardı 3 dk bekleme hak geçmesin diye ama telafi ederiz iyi geceler
Ekmek çıkmıyo saatlerdir ekran başındayım9:40 da rendevu var öğleden sonrada iş görüşmesi , buradan kod bölümüne geçiyorum belki ufakta olsa birşeyler yaparız
Dost bakalım İnşallah Bir iki tane kod denk gelirEkmek çıkmıyo saatlerdir ekran başındayım
Bu saatte zorDost bakalım İnşallah Bir iki tane kod denk gelir
İnşallah reis kovalamaya devam başka çare yokDost bakalım İnşallah Bir iki tane kod denk gelir