Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı GOKAYBET / NBA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
12500
Kupon Oranı
2.55

Batugs09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,247
266
83
ya sen kazanırsın ya ben kazanırım , şans parası bu burdan güzel bir miktar çıkar , sende pişen bizede düşer ama bizimkilerde sıkıntı hep bana hep bana gibi oluyor
Kumarbaza dağ dayanmaz onun için surekli ister tabi ben burdan 4 yilda ya 2 ya 3kere sadece ödül kazandım mesela

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,805
3,839
113
@GOKAYBET Usta Tüm ödüller için kesene bereket dediğin gibi kazandı sıra sıra kim varsa gönderdin , daha da çok Kazanmak nasip Olsun herkesin Şansı bol olsun on Numara dağıtımdı

peatsx

Sadece Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,698
3,253
113
neyse bos yere uzadı iyi geceler

Batugs09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,247
266
83
Yok takip ediyom arkadaşına ödül versinler diye ağlıyon 1 saattir
Arkada
Beyler alt tarafı çekiliş hepimiz bitik durumdayız hepimiz başından beri bekledik bekliyoruz ama inanın gerek yok ortada bi haksızlık olsada olmasada gerek yok 3 günlük dünya, emin olun sinirlenmek kalp kırmak için çok gereksiz bi konu bi çoğumuz şurada 2 saat sonra kalkıp işe gidecek zaten borca çalışıyoruz günlük hayatta ki sinir stres yetmiyor mu bence yetip artıyor bile gerek yok bunlara. Cümleten hayırlı geceler beyler ben ufaktan uzuyorum nasip değilmiş
Çok doğru be bu gece kazananda kaybedecek kazananayan da yarın baska yerden alıo yine kaybedecek hepimiz kaybediyoruz bari insanliğimizi kaybetmeyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...