Çukramadığına 🤣Neye şaşırmıyon 🤣
Komisyon alayımLA mesajını LAKERS olarak anladım ve bu bana iyi geldi kankacığım
Gönderdim onaylapiabett jp havale var kasper yapı hesabı cıkcak karsına ona at
SnsjsjjsŞu an 10K yatırım yapın siteye 100K geçsin işlemi mi dönüyor 🤣
OfffffÇukramadığına 🤣
1000. Attimpiabett jp havale var kasper yapı hesabı cıkcak karsına ona at
Lan PTT yatırdım zamanlar aklıma geldi bı yatırımı 3-5 defa yedirirdik ne günlerdi a.wpiabett jp havale var kasper yapı hesabı cıkcak karsına ona at
Düzenle 100k yqo
PIA 291928745 Yeni Tesla
OnaylaRed VerDüzenleYönlendirhüseyin arı 1.000 TRY
Farkındayım yapılır aslindahüseyin bi kez o hesabaa yatırım yap baglantılı direk siteleri söylerim dmden sana yer elbet bunlar caktırma
Neyse mesajları silelim sıkıntı çıkmasın özelden görüşelim joafelixhüseyin bi kez o hesabaa yatırım yap baglantılı direk siteleri söylerim dmden sana yer elbet bunlar caktırma
bal.yapariz biz dost bu arada benim eski mesletkte tatlı dondurmaBal mı eşek mı
Adam panelden başkalarının ismini atıyor konuya birisi denk gelecek ismini görecek konu da alacak başına belayıKanki mesajlaei silin ismim. Heryerde![]()
Bu panel o panel değil musto, sen şimdiye bildirmişsindir bile yönetime 🤣Adam panelden başkalarının ismini atıyor konuya birisi denk gelecek ismini görecek konu da alacak başına belayı
Dost ismimi.alintiladin mesajı silsene sıkıntı olmasınBal mı eşek mı
Temiz forum için mı bildiriyordu ne içindiBu panel o panel değil musto, sen şimdiye bildirmişsindir bile yönetime 🤣
Karı gibi bildirmek bana yakışmaz dostum dediğin şeyin arkasında dur isim ver gözlerinden öperimBu panel o panel değil musto, sen şimdiye bildirmişsindir bile yönetime 🤣
Hüseyin Arı olan mı senin isimdi dostDost ismimi.alintiladin mesajı silsene sıkıntı olmasın
Temiz forum içinKarı gibi bildirmek bana yakışmaz dostum dediğin şeyin arkasında dur isim ver gözlerinden öperim