Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı GOKAYBET / Meyve Tabağı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
20612
Kupon Oranı
3.65

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,589
2,865
113
sana iltifat etmisim dostum, o mesajın üzerine takibini yaptırana kadar güldün eğlendin, parayı cebine koyunca mı bir şeyler değişti.
Saygısızlığını bana tekrar ettirme bir daha
ben parayı cebime dün veya bugün koymadım saygısızlık yapan da ben değildim nerede saygısız cümlem neyse bro kalp kırmalara gerek yok iyi sabahlar sana da

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
ben parayı cebime dün veya bugün koymadım saygısızlık yapan da ben değildim nerede saygısız cümlem neyse bro kalp kırmalara gerek yok iyi sabahlar sana da
Sen kalp kırıyorsun birader, ben burada senin konuna gelip seni savunur tarzda yorum yapıyorum adam sözünü tutmuş şimdi dağıtımını yapınca simple olmadığını görürsünüz diyerek, kendi kendinize rolleniyorsunuz

bozak2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,056
807
113
Lütfen konu tartışma konusuna dönmesin.

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,589
2,865
113
Sen kalp kırıyorsun birader, ben burada senin konuna gelip seni savunur tarzda yorum yapıyorum adam sözünü tutmuş şimdi dağıtımını yapınca simple olmadığını görürsünüz diyerek, kendi kendinize rolleniyorsunuz
ben belki dediğim gibi yanlış yorumladım bro eğer öyle yaptıysam kusura bakma uykusuzum biraz açıklama yapmaya değer bulduğun için teşekkür ederim

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
bu saati beklemeyeceksin derken konuyu bilmeden yorum yapıyon sen kanka ben ilk kuponda dağıtım zaten yok demiştim
Meslee dağıtım değil güzel kardeşim adam o mesajı 5 saat önce yazmiş sen şimdi cevap veriyosun

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Hersekilde yapılır vbete yaptını düşün kripto çekim bir dk veya farklı biter payyfix kısa sürer yatır çek 5 dk farkina varana kadar alacağını alırsın @joafelix dost dm ye gel işimiz var :)
Zor 20-30k altı 1 dk 200-300 öyle otomatik değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...