- 3,717
- 1,624
- 113
gel gel haftasonu yogunluk olur daha iyi ama gel konusalımHerkes su mesajaleini sildikyen sonra dagilanilirmi benim en sevdim form orkadasim @joafelix isim var az müsade edin
gel gel haftasonu yogunluk olur daha iyi ama gel konusalımHerkes su mesajaleini sildikyen sonra dagilanilirmi benim en sevdim form orkadasim @joafelix isim var az müsade edin
🤣 Müsade senin ÜseyinHerkes su mesajaleini sildikyen sonra dagilanilirmi benim en sevdim form orkadasim @joafelix isim var az müsade edin
Kdkskdk kanka forumda herkes birbirinin ismini biliyor, üseyin ifşası çıkmış gibi davranıp bize mesajları silin diyip duruyor 🤣Bu ne yav "Arı" gibi vız vız bi susmadiniz
Eyy para nelere kadir🤣Herkes su mesajaleini sildikyen sonra dagilanilirmi benim en sevdim form orkadasim @joafelix isim var az müsade edin
ne fırlamasını oglum yavBu ne yav "Arı" gibi vız vız bi susmadiniz
İfsaliyacaklar dost numaramızı ele verecekler ele güne karşı rezil edecekler hemde kimler en sevdimiz Türkiye'nin eniyi pastacisi adına methiyeler yazılan formun en cömert en bonkör insalari @sapsap10 @Mrlbra formun neşe kaynağı @egehandro başka biri yapsa gam yemeyecezgel gel haftasonu yogunluk olur daha iyi ama gel konusalım
İsim verme Tezcan🤣 Müsade senin Üseyin
Tamam Hüseyin Arı arkadaşımİsim verme Tezcan![]()
Dost ciddi isim soyisim kullanma sikinlitili rica ediyorum silin mesajlarıTamam Hüseyin Arı arkadaşım
Bizden laf çıkmaz dost endişen olmasın.İfsaliyacaklar dost numaramızı ele verecekler ele güne karşı rezil edecekler hemde kimler en sevdimiz Türkiye'nin eniyi pastacisi adına methiyeler yazılan formun en cömert en bonkör insalari @sapsap10 @Mrlbra formun neşe kaynağı @egehandro başka biri yapsa gam yemeyecez
kanka herkesin isim soyisim var zaten biliniyor senin isim soyisimde 50 kişiden fazla var türkiyede farkında mısın kankaİfsaliyacaklar dost numaramızı ele verecekler ele güne karşı rezil edecekler hemde kimler en sevdimiz Türkiye'nin eniyi pastacisi adına methiyeler yazılan formun en cömert en bonkör insalari @sapsap10 @Mrlbra formun neşe kaynağı @egehandro başka biri yapsa gam yemeyecez
Arıcılık işi ile uğraşan Hüseyin arkadaş bu muTamam Hüseyin Arı arkadaşım
@Mrlbra daha demin adama bal arısı mısın eşek arısı mı dedi 🤣Arıcılık işi ile uğraşan Hüseyin arkadaş bu mu
Çok takıldın kanka bu kadar takılmasan kimseye bi şey olmazdı 🤣Muhabbet boka. Sarmak üzere iyi sabahlar herkese
Ahahaaa 🤣 🤣 🤣@Mrlbra daha demin adama bal arısı mısın eşek arısı mı dedi 🤣
Kanki şakasına takıldık ama boku çıktı 50 tane mesaj yazıldı tamam bitti gittiÇok takıldın kanka bu kadar takılmasan kimseye bi şey olmazdı 🤣
Hain çok@Mrlbra daha demin adama bal arısı mısın eşek arısı mı dedi 🤣