- 6,175
- 1,870
- 113
Hee pardon 20 binen75 almış iyi oran ama
Yani hesapmi ayarliyirsun tam anlayamadimsuan aktif 25 sitenin havalesinde sorumluyum kanka
sen biraz deli yüreklisin belli o ama güzel cevap olmuştur sana da böyle yersiz şeyler yazma bir daha banaAdam sözünü direkt tutmuş, şimdi belli olur simple mı değil mi 🤣
Bu işi iyi paraya yapıyorsun umarımsuan aktif 25 sitenin havalesinde sorumluyum kanka
Bu işi yapiyorsab formda ne geziyorsun dostkanka destek ekibiyim skype 25 sitede havale yat ben onaylıyorum redliyom . hahahaa
Adam ne demiş sözünü tutmuş belli olur demişsen biraz deli yüreklisin belli o ama güzel cevap olmuştur sana da böyle yersiz şeyler yazma bir daha bana
yalancı mı değil mi belli olur şimdi diyerek gülmek bana hoş gelmedi dost sana hoş geldiyse güzelAdam ne demiş sözünü tutmuş belli olur demiş
Aylık 50k mı alıyon 25 siteyle ilgilenip 8 saat50 k amk 8 saaat en sonunda bos yatırıma 100 k sitelerde onaylatcam hesabıma cıkcam öyle görünüyor
Dost bari o raddeye geldinde haber et iki tanede bizimkini onayla50 k amk 8 saaat en sonunda bos yatırıma 100 k sitelerde onaylatcam hesabıma cıkcam öyle görünüyor
Gayet yerinde bir cümle bence kanka alınacak bişey yok herkes sana simple demiş oda geldi sözünü tuttu demiş bşley dememiş iyi bişey demiş hattayalancı mı değil mi belli olur şimdi diyerek gülmek bana hoş gelmedi dost sana hoş geldiyse güzel
sana iltifat etmisim dostum, o mesajın üzerine takibini yaptırana kadar güldün eğlendin, parayı cebine koyunca mı bir şeyler değişti.sen biraz deli yüreklisin belli o ama güzel cevap olmuştur sana da böyle yersiz şeyler yazma bir daha bana
Çekim yapamaz onaylasan çıksan bilevalla forumda 4 5 kişiye yaptırcam komisyonla az kaldı 50 k ne
🤣sana iltifat etmisim dostum, o mesajın üzerine takibini yaptırana kadar güldün eğlendin, parayı cebine koyunca mı bir şeyler değişti.
Saygısızlığını bana tekrar ettirme bir daha
belli olur şimdi nolacağı diyor senin dediğin kadar masum değil cümlesi yerinde de değil bana göre ama belki ben negatif baktım olabilir broGayet yerinde bir cümle bence kanka alınacak bişey yok herkes sana simple demiş oda geldi sözünü tuttu demiş bşley dememiş iyi bişey demiş hatta
dükkan kapandıDağıtım hadi
Ben şimdi havale yaptım sen benim yaptım havaleyi görmen için 25 siteden ortalama 10 hesap olsa 250 tane hesabı görüyorsun demek ve kontrolüne demek ve buda yaklaşık snein elinin altında o 8 saatte milyonların kontrolü demek akıl almaz birşey gibi soyl diginevet kanka 12 8 gece
evet fark etmeseler yaparsın ama kankaÇekim yapamaz onaylasan çıksan bile
Boş yapıyorsun madem rahatsız oldun bu saati beklemeyeceksin başta söyleyeceksinbelli olur şimdi nolacağı diyor senin dediğin kadar masum değil cümlesi yerinde de değil bana göre ama belki ben negatif baktım olabilir bro