Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı GOKAYBET / Meyve Tabağı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
20612
Kupon Oranı
3.65

Hunreis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,175
1,870
113
Hee pardon 20 binen75 almış iyi oran ama

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
yalancı mı değil mi belli olur şimdi diyerek gülmek bana hoş gelmedi dost sana hoş geldiyse güzel
Gayet yerinde bir cümle bence kanka alınacak bişey yok herkes sana simple demiş oda geldi sözünü tuttu demiş bşley dememiş iyi bişey demiş hatta

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
sen biraz deli yüreklisin belli o ama güzel cevap olmuştur sana da böyle yersiz şeyler yazma bir daha bana
sana iltifat etmisim dostum, o mesajın üzerine takibini yaptırana kadar güldün eğlendin, parayı cebine koyunca mı bir şeyler değişti.
Saygısızlığını bana tekrar ettirme bir daha

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
sana iltifat etmisim dostum, o mesajın üzerine takibini yaptırana kadar güldün eğlendin, parayı cebine koyunca mı bir şeyler değişti.
Saygısızlığını bana tekrar ettirme bir daha
🤣

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,603
2,869
113
Gayet yerinde bir cümle bence kanka alınacak bişey yok herkes sana simple demiş oda geldi sözünü tuttu demiş bşley dememiş iyi bişey demiş hatta
belli olur şimdi nolacağı diyor senin dediğin kadar masum değil cümlesi yerinde de değil bana göre ama belki ben negatif baktım olabilir bro

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,669
4,862
113
evet kanka 12 8 gece
Ben şimdi havale yaptım sen benim yaptım havaleyi görmen için 25 siteden ortalama 10 hesap olsa 250 tane hesabı görüyorsun demek ve kontrolüne demek ve buda yaklaşık snein elinin altında o 8 saatte milyonların kontrolü demek akıl almaz birşey gibi soyl digin

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
belli olur şimdi nolacağı diyor senin dediğin kadar masum değil cümlesi yerinde de değil bana göre ama belki ben negatif baktım olabilir bro
Boş yapıyorsun madem rahatsız oldun bu saati beklemeyeceksin başta söyleyeceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...