- 5,602
- 2,868
- 113
efendim sen onun yan hesabı mısın ? Seni de altıma almamı ister misin?Nasıl bir kin, hırs var sende intikam ateşi ile cayır cayır yanıyorsun Gokaycim. Yapma böyle.
efendim sen onun yan hesabı mısın ? Seni de altıma almamı ister misin?Nasıl bir kin, hırs var sende intikam ateşi ile cayır cayır yanıyorsun Gokaycim. Yapma böyle.
Kolay gelsin renktas bende 1 saate çıkıcam evdenAçlık zor işe gidiyorum şimdi
Boşver Gökayım altın tasa taş atmışlar ne tas değerini kaybetmiş ne de taş değerlenmis. Ne alaka diye sorma ben de bilmiyorumdün kuponlarımın sahte olduğu iftirasıyla geldi tam gerizekalı arkadaş bu kadar nasıl basarsın diyor bana 1-2 gün içinde büyük konuşmayım ama sırf ona özel bir kupon paylaşacağım umarım forumdadır hala atılmamıştır
La bugun bi rollingde takiliyoruz elemanla. Once ki fun benden para istemis atmisim ise dgidecem falan dedi. Bugun beraber takildik 2 saat 7 k aldi uzadi gitti. Engelledim totosu. Ne kazandik kj kanka diyor sjshshs sonra ogrendim hesabina sully giriyormus ahahahO lavuğun diğer konulardaki konuşmalarına bakarsan zaten ondan para çıkmayacağını anlarsın
Kim la ohuzur kaçıran gereksiz bir eleman yöneticilerimiz gereğini yapsa fena olmaz aslında hakaretini dün raporladım bir sonuç geldi mi bilgim yok
houseKim la o
bu forumun en boş adamı sullydurLa bugun bi rollingde takiliyoruz elemanla. Once ki fun benden para istemis atmisim ise dgidecem falan dedi. Bugun beraber takildik 2 saat 7 k aldiuzdi gitti. Engelledim totosu. Ne kazandik kj kanka diyor sjshshs sonra ogrendim hesabina sully giriyormus ahahah
Gerçekten lüzumsuz bir eleman. Forumda elimden geldiğince her fikre saygı göstermeye çalışırım ama o ve brendford vardı eskiden bu ikisi cidden çorbanın yanına koyulan çatal kadar gereksizdihuzur kaçıran gereksiz bir eleman yöneticilerimiz gereğini yapsa fena olmaz aslında hakaretini dün raporladım bir sonuç geldi mi bilgim yok
metin abi kraldır hocam yapma gözünü seveyim
Metini hic sevmezdim onceden ama cok komik eleman yab shshshs
Daha bir çok gereksiz var hocamGerçekten lüzumsuz bir eleman. Forumda elimden geldiğince her fikre saygı göstermeye çalışırım ama o ve brendford vardı eskiden bu ikisi cidden çorbanın yanına koyulan çatal kadar gereksizdi
Ben her ikinize de aynı yaklaştım o gün. Her ikiniz ile de ben kötü oldum arada. Dogru dedigimi düşünüyorum. Bu kadar kindarlik iyi değil. Paşa gönlün bilir buluşun Taksim Meydanında 10 a kadar sayıp dönüp ateş edin birbirinize kan davası varsa.efendim sen onun yan hesabı mısın ? Seni de altıma almamı ister misin?