- 22,539
- 11,664
- 113
Arabistanda kolonoskopi yapıyorlarmış sana doğru mu hocamBir sıcak çaya ellerim bile titremeden tüm ekibi kurşuna dizerim
Arabistanda kolonoskopi yapıyorlarmış sana doğru mu hocamBir sıcak çaya ellerim bile titremeden tüm ekibi kurşuna dizerim
Zaten bi kisscam guzel. Bi de unlulere benzeyen elemanlar. Onun disinda fazla show yoruyorkanka niye öyle diyorsun kisscam var bazen güzel oluyor sahneler
yok şimdilik machine üstad.Dağıtım mı var?
liste deme o dogum günü cocugu aklıma gelsi hose mi ne 100 k vurdu daimo ödül kazandı dediklerini bile iplemedi pavyona kactı yarın gelir der yolda vurup paramı alddılar diye totoş@GOKAYBET liste yapayimmi bro 🧐
YokDağıtım mı var?
ohooooo dagıtım yoksa biz gidiyoruz usta sana kolay gelsin @ferdikadıoğlu hahaahahahaayok şimdilik machine üstad.
Henüz yapamadılar çünkü bı soktular içinde kaldıArabistanda kolonoskopi yapıyorlarmış sana doğru mu hocam
Gokaybette yatirimsiz deneme bonusu yok kral.Dağıtım mı var?
En azından dürüstohooooo dagıtım yoksa biz gidiyoruz usta sana kolay gelsin @ferdikadıoğlu hahaahahahaa
o house denen elemanla fena girdik gece birbirimize kalitesiz itin tekiliste deme o dogum günü cocugu aklıma gelsi hose mi ne 100 k vurdu daimo ödül kazandı dediklerini bile iplemedi pavyona kactı yarın gelir der yolda vurup paramı alddılar diye totoş
elendin
atsınlar bence de sıkıldık atacak oyuncuları kalmadı ama üçlük o sıkıntı