- 3,717
- 1,624
- 113
abi dagıtmıyom de millet keriz yerine koyma bu arada ben yokum kazaanan dostlar var onlar ayıp ettio house denen elemanla fena girdik gece birbirimize kalitesiz itin teki
abi dagıtmıyom de millet keriz yerine koyma bu arada ben yokum kazaanan dostlar var onlar ayıp ettio house denen elemanla fena girdik gece birbirimize kalitesiz itin teki
La hakaret etme belki sıkıntı vardır yarına kadar bekleyelim 6 ayda bir ödül kazandık adam yok ortalıktaliste deme o dogum günü cocugu aklıma gelsi hose mi ne 100 k vurdu daimo ödül kazandı dediklerini bile iplemedi pavyona kactı yarın gelir der yolda vurup paramı alddılar diye totoş
Namuslu namussuzEn azından dürüst
Geçmiş olsun uyuya kalmıştır diyecegimde öyle bir kupon beklerken uyuyamazsinda ayıp ettiliste deme o dogum günü cocugu aklıma gelsi hose mi ne 100 k vurdu daimo ödül kazandı dediklerini bile iplemedi pavyona kactı yarın gelir der yolda vurup paramı alddılar diye totoş
dün kuponlarımın sahte olduğu iftirasıyla geldi tam gerizekalı arkadaş bu kadar nasıl basarsın diyor bana 1-2 gün içinde büyük konuşmayım ama sırf ona özel bir kupon paylaşacağım umarım forumdadır hala atılmamıştırabi dagıtmıyom de millet keriz yerine koyma bu arada ben yokum kazaanan dostlar var onlar ayıp etti
O lavuğun diğer konulardaki konuşmalarına bakarsan zaten ondan para çıkmayacağını anlarsınliste deme o dogum günü cocugu aklıma gelsi hose mi ne 100 k vurdu daimo ödül kazandı dediklerini bile iplemedi pavyona kactı yarın gelir der yolda vurup paramı alddılar diye totoş
belki okuyordur suan alkolü iceerek jsjsjsdün kuponlarımın sahte olduğu iftirasıyla geldi tam gerizekalı arkadaş bu kadar nasıl basarsın diyor bana 1-2 gün içinde büyük konuşmayım ama sırf ona özel bir kupon paylaşacağım umarım forumdadır hala atılmamıştır
huzur kaçıran gereksiz bir eleman yöneticilerimiz gereğini yapsa fena olmaz aslında hakaretini dün raporladım bir sonuç geldi mi bilgim yokO lavuğun diğer konulardaki konuşmalarına bakarsan zaten ondan para çıkmayacağını anlarsın
Nasıl bir kin, hırs var sende intikam ateşi ile cayır cayır yanıyorsun Gokaycim. Yapma böyle.dün kuponlarımın sahte olduğu iftirasıyla geldi tam gerizekalı arkadaş bu kadar nasıl basarsın diyor bana 1-2 gün içinde büyük konuşmayım ama sırf ona özel bir kupon paylaşacağım umarım forumdadır hala atılmamıştır
geldi artık saymıyoruz7 4 dk car
Sende he kardeş haklısın diyeydindün kuponlarımın sahte olduğu iftirasıyla geldi tam gerizekalı arkadaş bu kadar nasıl basarsın diyor bana 1-2 gün içinde büyük konuşmayım ama sırf ona özel bir kupon paylaşacağım umarım forumdadır hala atılmamıştır
benide raporlar kanka belki bizde 100 k vururuz kime dokunsa kasası ucuyor mkhuzur kaçıran gereksiz bir eleman yöneticilerimiz gereğini yapsa fena olmaz aslında hakaretini dün raporladım bir sonuç geldi mi bilgim yok