http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gizemli Atlas Aracı Dünya'ya Doğru Gelir Mi

duvar01

https://youtu.be/8eFR9lRIyEE?si=Exwx47UaK7GyBpQO
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,739
1,185
113
Insallah secılmıs ozel kısıyımdırde benı almaya gelıolardır ne havam olurdu aw devasa aracla evıme gelıp zıle basıp alıp goturuyolar 1 hafta sonra gerı bırakıyolar herkez meraktan olcek ama hıcbı yetkılıye yada baskasına tek kelıme etmıyom falan offf tssaktan yuruyemezdım

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,306
27,580
113
Insallah secılmıs ozel kısıyımdırde benı almaya gelıolardır ne havam olurdu aw devasa aracla evıme gelıp zıle basıp alıp goturuyolar 1 hafta sonra gerı bırakıyolar herkez meraktan olcek ama hıcbı yetkılıye yada baskasına tek kelıme etmıyom falan offf tssaktan yuruyemezdım
Senin ben beynine puahaha

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,553
13,532
113
Uzayli zilemi basar aw sana basip gecersr napacan

Murat5599

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,275
399
83
Kırallar 2 gun oncede bu konuyu actım ama bılımsız ınsanların sıkayetı ustune her zamankı gıbı tabıkı sılınmıs. 31 atlas denılen uzay aracı normalde marsın yanından gecıp gıtcektı ama yorungesını degıstırıp dunyaya dogru gelmeye baslamıs 4 gun sonra bellı olcakmıs dananın kuyrugu kopcak 5 km genıslıgınde 350 mılyar ton agırlıgındakı sey dunyaya dogru ılerlıyomus kac km hızla ılerledıgını unuttum. Nasa savunma sıstemlerını aktıflestırmeye baslamıs gercı o devasa uzay gemısıne nababılırler ınsanların bılmedıgı gızlı tutulan ınsan ustu bı sılah lazım ordudan cıkmıs. Tam kesın olarak dunyayı hedef alarak gelırse kaza almadan kurtulmak ımkansız gıbı. Korkudan 3,5 atıyorum keske kolpa haber olsa ama nasa ve japon uzay ajansı dogrulamıs ay basından berı. Allah yardımcınız olsun

Ekli dosyayı görüntüle 865959
Rahat ol dostum biz bu işin içindende sıyrılırız Göktaşları Hepiniz Dünya Tek

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,553
13,532
113
155 polıs ımdat
Ya ben memur cocuguyum göbekli dayılar gelene kadar sana neler yaparlar ciddi birsey soracam sana psikolojik ilac vs birsey aliyormusum yada kullandigin birsey varmı uyusturucu hap ot vs vs ona göre sohbet devam etsin

elvan34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
581
153
43
Kırallar 2 gun oncede bu konuyu actım ama bılımsız ınsanların sıkayetı ustune her zamankı gıbı tabıkı sılınmıs. 31 atlas denılen uzay aracı normalde marsın yanından gecıp gıtcektı ama yorungesını degıstırıp dunyaya dogru gelmeye baslamıs 4 gun sonra bellı olcakmıs dananın kuyrugu kopcak 5 km genıslıgınde 350 mılyar ton agırlıgındakı sey dunyaya dogru ılerlıyomus kac km hızla ılerledıgını unuttum. Nasa savunma sıstemlerını aktıflestırmeye baslamıs gercı o devasa uzay gemısıne nababılırler ınsanların bılmedıgı gızlı tutulan ınsan ustu bı sılah lazım ordudan cıkmıs. Tam kesın olarak dunyayı hedef alarak gelırse kaza almadan kurtulmak ımkansız gıbı. Korkudan 3,5 atıyorum keske kolpa haber olsa ama nasa ve japon uzay ajansı dogrulamıs ay basından berı. Allah yardımcınız olsun

Sonuç olarak, 3I/ATLAS'ın olağan dışı davranışları (kuyruk yönü ve gaz salınımı) "yörünge değişimi" olarak haberleştirilmiştir, ancak cismin temel yörüngesi hiperbolik kalmaya devam etmekte ve Güneş Sistemi'ni terk etmesi beklenmektedir. Bilim insanları hala bu sıra dışı durumları anlamaya çalışmaktadır.

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,616
1,116
113

Biraz kredi kartı, kredi borcu yapsan böyle sıradan şeyleri kafaya takmazdın dostum...

Zaten yalan haber :D

https://www.aa.com.tr/tr/teyithatti...-atlas-kuyruk-yildizini-mi-gosteriyor/1819581

Öte taraftan yansın dünya m...

Wolverine999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,150
1,833
113
Hakınızı helal edın kırallar. Insallah meteorumsu 1 selılde dunyayı ortadan bolerek gecmezde ıstıla seklınde olur en azından uzaylı goruruzde oyle öluruz son anımızda

dostum göktaşı olsa 270 milyon kilometre uzaktan gececek dünyaya tiktok haberlerine inanma göktaşı olmasa uzay gemisi olsa dünyaya çarpmaz yaklasinca durur sana selam verir giderler

duvar01

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,739
1,185
113
Ya ben memur cocuguyum göbekli dayılar gelene kadar sana neler yaparlar ciddi birsey soracam sana psikolojik ilac vs birsey aliyormusum yada kullandigin birsey varmı uyusturucu hap ot vs vs ona göre sohbet devam etsin
Yok kıral ne uyusturucusu tertemız ınsanım bı kumar ılletı var oda herkez gıbı gecım kaynagı

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,616
1,116
113

duvar01

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,739
1,185
113
Bınlerce yıl oncekı ınsanlar taslara duvarlara uzaylı ırkları gok cısımlerını ışte uzay araclarını ufoları cızıyolardı o zamanlarda normalmıs demek. Insanlarada zarar vermemısler duz mantık burdan yola cıksak bıle olur ama eskı ınsanlık yok. Tehdıt altında hıssedersek onların aracı gelmeden onlara saldırıp araclarını patlattık hadı dıyelım. Daha cok hedef oluruz cunku adamlar uzay gemılerıyle var olmamıslar onlarda bı gezegende var olup gelısmısler arkaları cok guclu olabılır. Dunyanın yanından gecsede dunyaya dırek saldırsada marsında yanından gecse bu cısım dogal degılmıs sadece bu bıle asırı korkutucu aw dunyaya dostuz dıye radyo sınyallerıyle bısı yollasalarda dunya olarak cag atlasak uzaylılar sayesınde

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,616
1,116
113
Bınlerce yıl oncekı ınsanlar taslara duvarlara uzaylı ırkları gok cısımlerını ışte uzay araclarını ufoları cızıyolardı o zamanlarda normalmıs demek. Insanlarada zarar vermemısler duz mantık burdan yola cıksak bıle olur ama eskı ınsanlık yok. Tehdıt altında hıssedersek onların aracı gelmeden onlara saldırıp araclarını patlattık hadı dıyelım. Daha cok hedef oluruz cunku adamlar uzay gemılerıyle var olmamıslar onlarda bı gezegende var olup gelısmısler arkaları cok guclu olabılır. Dunyanın yanından gecsede dunyaya dırek saldırsada marsında yanından gecse bu cısım dogal degılmıs sadece bu bıle asırı korkutucu aw dunyaya dostuz dıye radyo sınyallerıyle bısı yollasalarda dunya olarak cag atlasak uzaylılar sayesınde
Üzelerek söylüyorum, uzaylı yok...
Eskiden de yoktu hala yok. ama iyi uzaylı filmleri var tabi...