- 7,072
- 2,274
- 113
O herif tam bir mal ya 😂 😂Uzayli zilemi basar aw sana basip gecersr napacan
O herif tam bir mal ya 😂 😂Uzayli zilemi basar aw sana basip gecersr napacan
Dinle de alay ediyor dediğin gibi madde bağımlısı galiba 😂Ya ben memur cocuguyum göbekli dayılar gelene kadar sana neler yaparlar ciddi birsey soracam sana psikolojik ilac vs birsey aliyormusum yada kullandigin birsey varmı uyusturucu hap ot vs vs ona göre sohbet devam etsin
Hoşgeldin dayağı varhoşgeldin bonusu varmı acaba
Su herseye komplo teorısı olarak bakanlar evde atomumu parcalıyo bu neyın ozguvenı yavkonunun başlığı ble ofsayt atlas aracı ne bilader o soytari harvard pro su atlasin kuyrukluyıldız olduğunu hepinizden iyi biliyo show yapıp isim yapmaya çalışıyo inanmayin bu saçmalığa
direk senin evine gelecekKırallar 2 gun oncede bu konuyu actım ama bılımsız ınsanların sıkayetı ustune her zamankı gıbı tabıkı sılınmıs. 31 atlas denılen uzay aracı normalde marsın yanından gecıp gıtcektı ama yorungesını degıstırıp dunyaya dogru gelmeye baslamıs 4 gun sonra bellı olcakmıs dananın kuyrugu kopcak 5 km genıslıgınde 350 mılyar ton agırlıgındakı sey dunyaya dogru ılerlıyomus kac km hızla ılerledıgını unuttum. Nasa savunma sıstemlerını aktıflestırmeye baslamıs gercı o devasa uzay gemısıne nababılırler ınsanların bılmedıgı gızlı tutulan ınsan ustu bı sılah lazım ordudan cıkmıs. Tam kesın olarak dunyayı hedef alarak gelırse kaza almadan kurtulmak ımkansız gıbı. Korkudan 3,5 atıyorum keske kolpa haber olsa ama nasa ve japon uzay ajansı dogrulamıs ay basından berı. Allah yardımcınız olsun
Ekli dosyayı görüntüle 865959
komplo teorisi biraz mantık ister adamın öne sürdüğü iddalarin tamamini bilim çürütmus durumda teori değil sacmlik soytarılık sonucu cıkmış durumda geriye sadece senin araştırman öğrenmen kaldı önce bunu yapSu herseye komplo teorısı olarak bakanlar evde atomumu parcalıyo bu neyın ozguvenı yav
Haber programına katılıp roportaj veren uzmanlar bıle 28-29 ekımde nolcagını gorcez dıyo aw yasanan olay cok gızemlı korkmanız ıcın daha nolması lazım kuyruklu yıldızdır yada gok cısmıdır ınsallah. Valla bı cacık cıkmazsa rezıl olursak buna en cok ben sevınırım awkomplo teorisi biraz mantık ister adamın öne sürdüğü iddalarin tamamini bilim çürütmus durumda teori değil sacmlik soytarılık sonucu cıkmış durumda geriye sadece senin araştırman öğrenmen kaldı önce bunu yap
yoo ben tam tersi fantasik bişiler olsun dünya çok sıkıcı diyorum da adamin iddiaları işi bilenler için bayağı boş ilgi cekmek icin bilincli uydurdugunu söylüyorlar yoksa ben isterdim iyi yada kötü fantasik bişeyler olsun artıkHaber programına katılıp roportaj veren uzmanlar bıle 28-29 ekımde nolcagını gorcez dıyo aw yasanan olay cok gızemlı korkmanız ıcın daha nolması lazım kuyruklu yıldızdır yada gok cısmıdır ınsallah. Valla bı cacık cıkmazsa rezıl olursak buna en cok ben sevınırım aw
Nasa ve butun haber sıtelerı ınsanları korkutmak ıcın kolpadan haber yapmıs o zaman. Dunyada bı youtube sızde yok ayhan tarakcıyı evrım agacını barısı dıgerlerının atlasla ılgılı attıgı seylerı bızde ızlıyozda ates olmayan yerden dumanda cıkmaz valla ınsallah kotu 1 senaryo olmaz ben senden cok ıstıyomda ınsan korkuyo ıste haberlerı gorunceyoo ben tam tersi fantasik bişiler olsun dünya çok sıkıcı diyorum da adamin iddiaları işi bilenler için bayağı boş ilgi cekmek icin bilincli uydurdugunu söylüyorlar yoksa ben isterdim iyi yada kötü fantasik bişeyler olsun artık