http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gizemli Atlas Aracı Dünya'ya Doğru Gelir Mi

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,147
1,060
113
Kırallar 2 gun oncede bu konuyu actım ama bılımsız ınsanların sıkayetı ustune her zamankı gıbı tabıkı sılınmıs. 31 atlas denılen uzay aracı normalde marsın yanından gecıp gıtcektı ama yorungesını degıstırıp dunyaya dogru gelmeye baslamıs 4 gun sonra bellı olcakmıs dananın kuyrugu kopcak 5 km genıslıgınde 350 mılyar ton agırlıgındakı sey dunyaya dogru ılerlıyomus kac km hızla ılerledıgını unuttum. Nasa savunma sıstemlerını aktıflestırmeye baslamıs gercı o devasa uzay gemısıne nababılırler ınsanların bılmedıgı gızlı tutulan ınsan ustu bı sılah lazım ordudan cıkmıs. Tam kesın olarak dunyayı hedef alarak gelırse kaza almadan kurtulmak ımkansız gıbı. Korkudan 3,5 atıyorum keske kolpa haber olsa ama nasa ve japon uzay ajansı dogrulamıs ay basından berı. Allah yardımcınız olsun

Ekli dosyayı görüntüle 865959
Yusuf güney demişti kasım gibi uzaylılar gelecek diye hakaret ettiler adama 😂😂

duvar01

https://youtu.be/8eFR9lRIyEE?si=Exwx47UaK7GyBpQO
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,744
1,195
113
Kalpten gıdecem aw twıtterde baska 20k takıpcılı 1 profosorde gordugu ısıkların 5 tane oldugunu ve 5 tane uzay gemısının dunyaya dogru geldıgını soyluyo. Bu alttakı acıklamaları baska resmı sıte cevırısınden aldım

467F2B25-AB19-4602-9D93-960BB5E5027D.jpeg

duvar01

https://youtu.be/8eFR9lRIyEE?si=Exwx47UaK7GyBpQO
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,744
1,195
113
Ayrıca 1 okyanusun dıbındede mısır pıramıtlerındekı gıbı bıssuru bulmuslar yerın 1k metre altında. Gızemden olecem aw neyse 28-29 ekımde dunya olarak bıseyı yıcez gıbı. Insallah onemlı bısı olmazda herkez benle dalga gecer

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
834
488
63
Kırallar 2 gun oncede bu konuyu actım ama bılımsız ınsanların sıkayetı ustune her zamankı gıbı tabıkı sılınmıs. 31 atlas denılen uzay aracı normalde marsın yanından gecıp gıtcektı ama yorungesını degıstırıp dunyaya dogru gelmeye baslamıs 4 gun sonra bellı olcakmıs dananın kuyrugu kopcak 5 km genıslıgınde 350 mılyar ton agırlıgındakı sey dunyaya dogru ılerlıyomus kac km hızla ılerledıgını unuttum. Nasa savunma sıstemlerını aktıflestırmeye baslamıs gercı o devasa uzay gemısıne nababılırler ınsanların bılmedıgı gızlı tutulan ınsan ustu bı sılah lazım ordudan cıkmıs. Tam kesın olarak dunyayı hedef alarak gelırse kaza almadan kurtulmak ımkansız gıbı. Korkudan 3,5 atıyorum keske kolpa haber olsa ama nasa ve japon uzay ajansı dogrulamıs ay basından berı. Allah yardımcınız olsun

Kaynak tıklanma için her türlü uydurma haberi yapacak sözde haber sitesi

dgknsar18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,514
1,650
113
Komutan logar da ateş topunu kendi göndermişti nedense abd bir şeytanlık peşinde gibi düşünüyorum

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
834
488
63
Dünyanın 270 milyon kilometre uzağından geçecek bu türk haber siteleri tıklanma için her türlü yalanı söyler ay bile dünyaya 350 bin km civarı bi uzaklıkta artık 3i/atlasın ne kadar uzaktan geçeceğini siz düşünün buyuryn bu da nasanın resmi sitesinden tüm bilgiler https://science.nasa.gov/solar-system/comets/3i-atlas/

Nakre1986

Donunu DÜŞÜNEn Kahraman olamaZ........
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,171
407
83
Bu gun olmasa yarin bizi başka bisi bulur

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,722
2,425
113
Galaksi o kadar büyük ki, insan zihninin alması mümkün değil.

Bu kadar büyük bir evren sadece kıçı kırık insanoğlu için yaratılmış olamaz. Yalnız değiliz...

Hunreis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,254
1,896
113
İnşallah uzaylidirlar ölmeden bı görelim be kardeşim

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,015
1,063
113
Galaksi o kadar büyük ki, insan zihninin alması mümkün değil.

Bu kadar büyük bir evren sadece kıçı kırık insanoğlu için yaratılmış olamaz. Yalnız değiliz...
ama Kur'an da diyor ki, size biz gökyüzünü tavan olarak yaptık tek canlı Dünya da diyor

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,003
5,431
113
dunyadan hariç 9 tane gezegen var birisinden kopmuş bir kaya parçasını bile uzay aracı yaptı kodugumun yalancı nasası :D

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,722
2,425
113
ama Kur'an da diyor ki, size biz gökyüzünü tavan olarak yaptık tek canlı Dünya da diyor
Kanka Kur'an hafızı değilim ama bildiğim kadarıyla yerlerde ve göklerde insanın bilmediği nice mahlukat yarattık tarzında bir ayet vardı. Yani bu büyüklük insan zihnine sığmaz bit varya bitin binde biri değil dünya evrende.

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,015
1,063
113
Kanka Kur'an hafızı değilim ama bildiğim kadarıyla yerlerde ve göklerde insanın bilmediği nice mahlukat yarattık tarzında bir ayet vardı. Yani bu büyüklük insan zihnine sığmaz bit varya bitin binde biri değil dünya evrende.
Belki de her gezegenin kendi tanrisi var :D

ugur138

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,232
1,977
113
Şu adama 100 kaat olsun bi kasa atın.. yoksa forumun kültür seviyesini yükseltecek!!

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,147
1,060
113
Kalpten gıdecem aw twıtterde baska 20k takıpcılı 1 profosorde gordugu ısıkların 5 tane oldugunu ve 5 tane uzay gemısının dunyaya dogru geldıgını soyluyo. Bu alttakı acıklamaları baska resmı sıte cevırısınden aldım

Ekli dosyayı görüntüle 866155
Yav moruk sen niye taktın ki bu işe bu kadar.

Sen adanalı değilmisin? Uzaylı olsan adanayamı gelirsin ? Herkesten çok sen telaş ediyorsun.

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,785
2,839
113

Alien tohumları ağzımızdan girip karnımızdan çıkacak

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,617
1,116
113
RAD 15. AYET

Göklerde ve yerde bulunanlar ve bunların gölgeleri sabah akşam, isteseler de istemeseler de Allah’a secde ederler.

Burda tevsirciler biraz ayrılıyor. Goklerdekiler Melek vs

Bir hususta farklı bilmediğimiz varliklar.

Şimdi melek diyip geçiyoruz, isteselerde istemeselerde demiş...istememslesi için biz yada cinler gibi müptela keko olması lazim

Öte taraftan gölge ve sabah akşam vurgusu var. Farklı bir boyut, ruh gibi bir şey kısmını eliyolar. Madde halinde bizim gibi, gece gunduz döngüsünde vs bir şeyler olmalı diyen de var.

Yine aynı hususta en üstün varlık insan hadisesi var. Üstün yaratılmış olsa dahi bir daha Allah bişey yaratmicak, diye bir kaide de yok. Burdan da bizden daha akıllısı vs niye olmasın tartışması dönüyor.

Ayrıca bizim sonsuz diye tabir ettigimiz uzay gibi, bin tane de daha yaratmista olabilir.

Burda Allah, Tanrı çeşitli dinlerde de netice olarak yaratıcı ve sonsuz güçteki, ol diyince olduktan ve yoktan var edebilen diye tarif edilen bir varlık tabiki yaratır mı yaratır. Yarattı mı acaba kısmını hadi x dinde ama zayıf ama sağlam kaynakla bulsak dahi, an itibariyle yarattı mı bulamayız.

Zor işler. İnsan Üstün varlık kısmı da karışık. Kedi köpek cehenneme gitmiyor, insanlar gidiyor. Mantıken cehennemde 150 milyon yanmayan varlık, tabandan üstündür

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
834
488
63

Ekli dosyayı görüntüle 866155
Ne profesör ama adı 3i/atlas olan kuyruklu yıldıza 31 atlas diyor adındaki 3 keşfedilen 3.yıldızlar arası cisim olmasından "i" interstellar yani yıldızlararası kelimesinin baş harfinden atlas ise kendisini keşfeden teleskop ekibinin adı ama bizim sosyal medya profesörleri ve araştırmacıları 31 atlas diyor :D