Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gereksiz Polis Şiddeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,973
959
113
Arkadaslar bu olay dun oluyor bu cocuk benim dayimin oglu 24 25 yasinda.ben kisaca ozet geciyorum bu kuzen motor aliyir ama ehliyetsiz kullaniyor arkadasi eve birak beni demis birakmis donuste cevirmeye takilmis demiski ulan bunlar simdi doverler falan bi mahalle arasina kacayimda orda en azindan vuramazlar demis kacmis orda yakalanmis gerisi videoda mevcur inanilmaz bisey bu nedir abi.sonrasinda bu videoyu ceken kisi bunu show habere atiyor ve yayinlaniyor polis suan aciga alinmis sikayetinizi geri cekin demis.cocuk olay sirasinda soyluyor babam memur diyor adliyede mubasir adam cevresi cok saglam ama yok polise bakin neler yapiyor kafasidaki kaski cikartip oyle dovmeye calisiyor.ne yapti abi bu adam azili katilmi?tacizcimi?torbacimi?polis mi vurdu?ananiza baciniza biseymi yapti.su yegenim deilde herhangi bi baskasi olsa yine ayni sekil sinirlenirdim.bu ne hiddet abi?cocuk yalvariyor ama adam acimiyor.

Gariban yaparlar anca.
Üst segment bir vatandaşa yapma şansları yok.

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,547
16,226
113
Tamamen polisin acemiliği. Açığa alindiysalar farkli ile sürülür olay kapatılır. Karşındaki Zorluk çıkarıyorsa jop kullanabilirdi bir iki kaba etine vursa bi problem olmaz her yerde kamera var. Acemilik yapmışlar

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,209
2,533
113
Bu şimdi dayakmi yemiş oluyo tmm polis sidder gostermemeli de o darbelerden de nolur adama camdan yapılmadiysa
Olur mu la kral sen adamda öldürmüş olsan alıp çevirmede seni yakalasa karşıda koymuyorsan bir tokat bile atmaya hakkı yok

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,458
2,792
113
Benim kuzenede aynısı yapmaya çalıştılar sonra polisler kendi karakoluna siginmak.zorunda kaldilar cok guzel dayak yediler sonra bizimkiler dayak yeyip 3 yıl yatti ama ankara tuzlucayir karakolunda 10 yıldır bolisler höt diyemiyo kimseye bunlari dovucen yatarsin ama namin yürür

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,547
16,226
113
Olur mu la kral sen adamda öldürmüş olsan alıp çevirmede seni yakalasa karşıda koymuyorsan bir tokat bile atmaya hakkı yok
Zorluk çıkarıyorsa talimatlara uymuyorsa polisin zor kullanma yetkisi var. Gerektiğinde kademeli olarak zor kullanabilir

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,209
2,533
113
Zorluk çıkarıyorsa talimatlara uymuyorsa polisin zor kullanma yetkisi var. Gerektiğinde kademeli olarak zor kullanabilir
Öylede polis dediğin sokak serserisi gibi tekme tokat dalamaz insanlara kaç kişi oluyorlar zaten zorluk cikariyorsa yatırır yere ters kelepcesini yapar goturur

TitanEnsaladus

Bende Geri Vites Yok Yanii, Koyarım Tekmüğü
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,364
20,463
113
Dayın olmadımı ile yaramaz
Valla Antepte 2 kere mersinde 1 kere yedim kim olduğunu sormadan kafama yumruk atti 5 6 tane de tokat atti,abi kafama vurma diyorum bu sefer yüzüme tokat atıyor
Ellerim ters kelepce halde doblonun kafesinin icinde vuruyor pzbvk

Alican57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,115
799
113
Bunlar köy’den gelen yanlış anlaşılmasın dediğim, köy’den çıkmış hiç kimseden hayatı boyu muhattap olmamış, kimse bunlara saygı göstermemiş tarz’da insanlar, içlerinde olan hıncını üniformasının özgüveniyle dışa yansıtmaya çalışmış, neyse durduk yere ban yemeyelim çok ağır sövdüm doğuranın sülalesine kadar, bi insana böyle davranamazsın cezaysa ceza kes gitsin motoru mu bağlıyorsun napıyosan yap kaşmer çocukları.

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,510
456
83
Öyle zaten vücut bütünlüğüne dokunamaz bile gerekli olmadıkça da o kadar kotu darp etmemiş vurmasına bişey olmaz o darbelerden vuramaz tabi nereye vuruyo bana yunus kaskla bir kafa attı sağ kaşım iki kaş oldu oyle açıldı kan icinde kalmıştım aklıma o geldi

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,769
1,303
113
Kral zor kullanmanın tanimlarini biliyormusun gerektiğinde tabiki zor kullanicak devletimizin polisi saygımız var ama araştır istersen

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,209
2,533
113
Öyle zaten vücut bütünlüğüne dokunamaz bile gerekli olmadıkça da o kadar kotu darp etmemiş vurmasına bişey olmaz o darbelerden vuramaz tabi nereye vuruyo bana yunus kaskla bir kafa attı sağ kaşım iki kaş oldu oyle açıldı kan icinde kalmıştım aklıma o geldi
Sanada geçmiş olsun kral yunuslar bu meslektekilerim en artisti ne yazikki

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,547
16,226
113
Öylede polis dediğin sokak serserisi gibi tekme tokat dalamaz insanlara kaç kişi oluyorlar zaten zorluk cikariyorsa yatırır yere ters kelepcesini yapar goturur
Aynen bunlar acemilik yapmış. Ters kelepçe yapıp karakola çekmeleri gerekirdi muhtemelen küfür mevzusu filan var. Bu ara polisler çok gergin

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,572
7,283
113
Mulayim kardesim zor kullanma dedigin yere yatirip ters kelepcedir bu bildigin keyfine dövüyor. Su videodaki bi yakini olsaydi insanin gercekten bu kadar iyimser olmazdi. Bu tamamiyle acemilik. Arka planinda ne var bilmiyorum ama goz göre göre bunu yapması cok sacma. İnternete dusen videolar globalde de yayinlaniyor turk polisini boyle lekeliyor cahil bilincsiz polisler.

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,510
456
83
Benim kuzenede aynısı yapmaya çalıştılar sonra polisler kendi karakoluna siginmak.zorunda kaldilar cok guzel dayak yediler sonra bizimkiler dayak yeyip 3 yıl yatti ama ankara tuzlucayir karakolunda 10 yıldır bolisler höt diyemiyo kimseye bunlari dovucen yatarsin ama namin yürür
Sanada geçmiş olsun kral yunuslar bu meslektekilerim en artisti ne yazikki
Biz haketmistik durmadik bide motorlarini devirdik kaçarken uygulamada kasimpasada zaten onlar bizi almasaydi şu an oluyduk karşı taraf karakola gelip siz dua edin sizi polisler aldı dedi polislerin içinde Allah korumuş yine

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,075
58,221
113
Beyler şimdi dayımla konustum olay şöyle olmuş çocuk ışıkta polisi görmüş kaçmış sonra demiski ulan ben niye kaciyorum cezası neyse öderim kaza falan yaparım şimdi demiş durmuş sonra polis direkt gelip dalmış bu işin video kısmı videoda olmayan kısım soyle olmuş çocuğu ayağa kaldırmışlar ve 2si birden dovmusler sonra mahalledeki insanlar aşağı inmiş bu çocuk qsnaf berber dükkanı var o mahalledeki biri bunun musterisiymis demiş bu bizim berber ne yaptida bunu yapıyorsunuz poliste demiski evinize girin sizide döverim neyse çocuğu dovmusler ceza yazıp göndermişler olay gece 2 3 gibi olmuş çocuk eve gelmiş ailesine bişey anlatmamis gidip yatmış sabahta kalkıp dükkanı açmış öğlen dayımla işleri varmış çocuk gelmemiş aramış babası nerdesin demiş karskoldayim falan diye olayı anlatmış karakolada barışmak için çağırmışlar bu arada çocuğu döven polsite çocuğu musterisiymis kaskı oldugu icin taniyamamis tanissm dovmezdim demiş buda ayrı komik tanı yada tanıma ulan bu nasıl vurmak.neyse sonra hastahanede gidip darp raporu alınmış çocukta kask olduğu halde o öndeki camı açıp ordan curunca burnunu kırmışlar ve kaburgaları kilirmis dava açılmış ilçe emniyet müdürü dayimlari cagirmislar barışmak için davayı geri çekin hapis cezasıda alabilir barışın falan demiş yengemde senin çocuğuna böyle vurulsa sen barisirmiydin diyip red etmiş dava açılmış bakalım ne olucak.kaburgalarini kirana kadar dovmusler lan cocugu

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,547
16,226
113
Mulayim kardesim zor kullanma dedigin yere yatirip ters kelepcedir bu bildigin keyfine dövüyor. Su videodaki bi yakini olsaydi insanin gercekten bu kadar iyimser olmazdi. Bu tamamiyle acemilik. Arka planinda ne var bilmiyorum ama goz göre göre bunu yapması cok sacma. İnternete dusen videolar globalde de yayinlaniyor turk polisini boyle lekeliyor cahil bilincsiz polisler.
Bende diyorum acemilik yapmışlar. Sanırım küfür mevzusu varmış oradaki genç polis olayı kişiselleştirmis anladığım kadarıyla. Küfür ediyorsa da etsin sanki senin şahsına mi küfür ediyor üniforma ya küfür ediyor kapa kulağını geç her küfür edene bunu yaparsan oooo..büyük yanlış yapmışlar.

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,814
4,837
113
Bu kemal korkut adam üniversitesi öğrencisi hiç bir suçu yok polis tarafından öldürüldü ve o polislere hiç bir şey de olmadı
184666.jpg

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,075
58,221
113
Ehliyetliyetsiz diye polis niye onu dövsün dostum normal bir insan öyle düşünmez cezadan kaçmayı düşünür en fazla olayın içinde başka bir iş var gibi
Neden yalan konuşayım sana kardeş?şimdi dayımla konustum eksik yerleride konuda yazdım.sen hiç polisten kaçan ehliyetsiz sürücü duymadın mi?olayın içinde ne olabilirdi polis böyle vurur?bu video eksikmis dvminda ayağa kaldırıp dövmeye evm etmişler.senin dediğin şekilde olsa diyelim polis haklı olurdu o zaman neden ilçe emniyet müdürü barışmak için cagirsin?

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,572
7,283
113
Beyler şimdi dayımla konustum olay şöyle olmuş çocuk ışıkta polisi görmüş kaçmış sonra demiski ulan ben niye kaciyorum cezası neyse öderim kaza falan yaparım şimdi demiş durmuş sonra polis direkt gelip dalmış bu işin video kısmı videoda olmayan kısım soyle olmuş çocuğu ayağa kaldırmışlar ve 2si birden dovmusler sonra mahalledeki insanlar aşağı inmiş bu çocuk qsnaf berber dükkanı var o mahalledeki biri bunun musterisiymis demiş bu bizim berber ne yaptida bunu yapıyorsunuz poliste demiski evinize girin sizide döverim neyse çocuğu dovmusler ceza yazıp göndermişler olay gece 2 3 gibi olmuş çocuk eve gelmiş ailesine bişey anlatmamis gidip yatmış sabahta kalkıp dükkanı açmış öğlen dayımla işleri varmış çocuk gelmemiş aramış babası nerdesin demiş karskoldayim falan diye olayı anlatmış karakolada barışmak için çağırmışlar bu arada çocuğu döven polsite çocuğu musterisiymis kaskı oldugu icin taniyamamis tanissm dovmezdim demiş buda ayrı komik tanı yada tanıma ulan bu nasıl vurmak.neyse sonra hastahanede gidip darp raporu alınmış çocukta kask olduğu halde o öndeki camı açıp ordan curunca burnunu kırmışlar ve kaburgaları kilirmis dava açılmış ilçe emniyet müdürü dayimlari cagirmislar barışmak için davayı geri çekin hapis cezasıda alabilir barışın falan demiş yengemde senin çocuğuna böyle vurulsa sen barisirmiydin diyip red etmiş dava açılmış bakalım ne olucak.kaburgalarini kirana kadar dovmusler lan cocugu
Serdar abem bi virgül koy kafam yandı.
Ama dava açsın kesinlikle kazanir. Gecmis olsun abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...