Ağacım bu nasıl bir düşünce anlayışı laBu şimdi dayakmi yemiş oluyo tmm polis sidder gostermemeli de o darbelerden de nolur adama camdan yapılmadiysa
Ağacım bu nasıl bir düşünce anlayışı laBu şimdi dayakmi yemiş oluyo tmm polis sidder gostermemeli de o darbelerden de nolur adama camdan yapılmadiysa
Gariban yaparlar anca.Arkadaslar bu olay dun oluyor bu cocuk benim dayimin oglu 24 25 yasinda.ben kisaca ozet geciyorum bu kuzen motor aliyir ama ehliyetsiz kullaniyor arkadasi eve birak beni demis birakmis donuste cevirmeye takilmis demiski ulan bunlar simdi doverler falan bi mahalle arasina kacayimda orda en azindan vuramazlar demis kacmis orda yakalanmis gerisi videoda mevcur inanilmaz bisey bu nedir abi.sonrasinda bu videoyu ceken kisi bunu show habere atiyor ve yayinlaniyor polis suan aciga alinmis sikayetinizi geri cekin demis.cocuk olay sirasinda soyluyor babam memur diyor adliyede mubasir adam cevresi cok saglam ama yok polise bakin neler yapiyor kafasidaki kaski cikartip oyle dovmeye calisiyor.ne yapti abi bu adam azili katilmi?tacizcimi?torbacimi?polis mi vurdu?ananiza baciniza biseymi yapti.su yegenim deilde herhangi bi baskasi olsa yine ayni sekil sinirlenirdim.bu ne hiddet abi?cocuk yalvariyor ama adam acimiyor.
Olur mu la kral sen adamda öldürmüş olsan alıp çevirmede seni yakalasa karşıda koymuyorsan bir tokat bile atmaya hakkı yokBu şimdi dayakmi yemiş oluyo tmm polis sidder gostermemeli de o darbelerden de nolur adama camdan yapılmadiysa
Zorluk çıkarıyorsa talimatlara uymuyorsa polisin zor kullanma yetkisi var. Gerektiğinde kademeli olarak zor kullanabilirOlur mu la kral sen adamda öldürmüş olsan alıp çevirmede seni yakalasa karşıda koymuyorsan bir tokat bile atmaya hakkı yok
Öylede polis dediğin sokak serserisi gibi tekme tokat dalamaz insanlara kaç kişi oluyorlar zaten zorluk cikariyorsa yatırır yere ters kelepcesini yapar gotururZorluk çıkarıyorsa talimatlara uymuyorsa polisin zor kullanma yetkisi var. Gerektiğinde kademeli olarak zor kullanabilir
Valla Antepte 2 kere mersinde 1 kere yedim kim olduğunu sormadan kafama yumruk atti 5 6 tane de tokat atti,abi kafama vurma diyorum bu sefer yüzüme tokat atıyorDayın olmadımı ile yaramaz
Öyle zaten vücut bütünlüğüne dokunamaz bile gerekli olmadıkça da o kadar kotu darp etmemiş vurmasına bişey olmaz o darbelerden vuramaz tabi nereye vuruyo bana yunus kaskla bir kafa attı sağ kaşım iki kaş oldu oyle açıldı kan icinde kalmıştım aklıma o geldiOlur mu la kral sen adamda öldürmüş olsan alıp çevirmede seni yakalasa karşıda koymuyorsan bir tokat bile atmaya hakkı yok
Kral zor kullanmanın tanimlarini biliyormusun gerektiğinde tabiki zor kullanicak devletimizin polisi saygımız var ama araştır istersenZorluk çıkarıyorsa talimatlara uymuyorsa polisin zor kullanma yetkisi var. Gerektiğinde kademeli olarak zor kullanabilir
Sanada geçmiş olsun kral yunuslar bu meslektekilerim en artisti ne yazikkiÖyle zaten vücut bütünlüğüne dokunamaz bile gerekli olmadıkça da o kadar kotu darp etmemiş vurmasına bişey olmaz o darbelerden vuramaz tabi nereye vuruyo bana yunus kaskla bir kafa attı sağ kaşım iki kaş oldu oyle açıldı kan icinde kalmıştım aklıma o geldi
Aynen bunlar acemilik yapmış. Ters kelepçe yapıp karakola çekmeleri gerekirdi muhtemelen küfür mevzusu filan var. Bu ara polisler çok gerginÖylede polis dediğin sokak serserisi gibi tekme tokat dalamaz insanlara kaç kişi oluyorlar zaten zorluk cikariyorsa yatırır yere ters kelepcesini yapar goturur
Mulayim kardesim zor kullanma dedigin yere yatirip ters kelepcedir bu bildigin keyfine dövüyor. Su videodaki bi yakini olsaydi insanin gercekten bu kadar iyimser olmazdi. Bu tamamiyle acemilik. Arka planinda ne var bilmiyorum ama goz göre göre bunu yapması cok sacma. İnternete dusen videolar globalde de yayinlaniyor turk polisini boyle lekeliyor cahil bilincsiz polisler.Zorluk çıkarıyorsa talimatlara uymuyorsa polisin zor kullanma yetkisi var. Gerektiğinde kademeli olarak zor kullanabilir
Benim kuzenede aynısı yapmaya çalıştılar sonra polisler kendi karakoluna siginmak.zorunda kaldilar cok guzel dayak yediler sonra bizimkiler dayak yeyip 3 yıl yatti ama ankara tuzlucayir karakolunda 10 yıldır bolisler höt diyemiyo kimseye bunlari dovucen yatarsin ama namin yürür
Biz haketmistik durmadik bide motorlarini devirdik kaçarken uygulamada kasimpasada zaten onlar bizi almasaydi şu an oluyduk karşı taraf karakola gelip siz dua edin sizi polisler aldı dedi polislerin içinde Allah korumuş yineSanada geçmiş olsun kral yunuslar bu meslektekilerim en artisti ne yazikki
Bende diyorum acemilik yapmışlar. Sanırım küfür mevzusu varmış oradaki genç polis olayı kişiselleştirmis anladığım kadarıyla. Küfür ediyorsa da etsin sanki senin şahsına mi küfür ediyor üniforma ya küfür ediyor kapa kulağını geç her küfür edene bunu yaparsan oooo..büyük yanlış yapmışlar.Mulayim kardesim zor kullanma dedigin yere yatirip ters kelepcedir bu bildigin keyfine dövüyor. Su videodaki bi yakini olsaydi insanin gercekten bu kadar iyimser olmazdi. Bu tamamiyle acemilik. Arka planinda ne var bilmiyorum ama goz göre göre bunu yapması cok sacma. İnternete dusen videolar globalde de yayinlaniyor turk polisini boyle lekeliyor cahil bilincsiz polisler.
Neden yalan konuşayım sana kardeş?şimdi dayımla konustum eksik yerleride konuda yazdım.sen hiç polisten kaçan ehliyetsiz sürücü duymadın mi?olayın içinde ne olabilirdi polis böyle vurur?bu video eksikmis dvminda ayağa kaldırıp dövmeye evm etmişler.senin dediğin şekilde olsa diyelim polis haklı olurdu o zaman neden ilçe emniyet müdürü barışmak için cagirsin?Ehliyetliyetsiz diye polis niye onu dövsün dostum normal bir insan öyle düşünmez cezadan kaçmayı düşünür en fazla olayın içinde başka bir iş var gibi
Serdar abem bi virgül koy kafam yandı.Beyler şimdi dayımla konustum olay şöyle olmuş çocuk ışıkta polisi görmüş kaçmış sonra demiski ulan ben niye kaciyorum cezası neyse öderim kaza falan yaparım şimdi demiş durmuş sonra polis direkt gelip dalmış bu işin video kısmı videoda olmayan kısım soyle olmuş çocuğu ayağa kaldırmışlar ve 2si birden dovmusler sonra mahalledeki insanlar aşağı inmiş bu çocuk qsnaf berber dükkanı var o mahalledeki biri bunun musterisiymis demiş bu bizim berber ne yaptida bunu yapıyorsunuz poliste demiski evinize girin sizide döverim neyse çocuğu dovmusler ceza yazıp göndermişler olay gece 2 3 gibi olmuş çocuk eve gelmiş ailesine bişey anlatmamis gidip yatmış sabahta kalkıp dükkanı açmış öğlen dayımla işleri varmış çocuk gelmemiş aramış babası nerdesin demiş karskoldayim falan diye olayı anlatmış karakolada barışmak için çağırmışlar bu arada çocuğu döven polsite çocuğu musterisiymis kaskı oldugu icin taniyamamis tanissm dovmezdim demiş buda ayrı komik tanı yada tanıma ulan bu nasıl vurmak.neyse sonra hastahanede gidip darp raporu alınmış çocukta kask olduğu halde o öndeki camı açıp ordan curunca burnunu kırmışlar ve kaburgaları kilirmis dava açılmış ilçe emniyet müdürü dayimlari cagirmislar barışmak için davayı geri çekin hapis cezasıda alabilir barışın falan demiş yengemde senin çocuğuna böyle vurulsa sen barisirmiydin diyip red etmiş dava açılmış bakalım ne olucak.kaburgalarini kirana kadar dovmusler lan cocugu