Rütbe neydi dostŞu an tsk direk hükumete bağlandı. Yani askeriye oyuncak oldu. Asker bile bir subaydan daha üstün oldu. Emir versen cimere yazıyor. Lanet olsun dedim bıraktım
Rütbe neydi dostŞu an tsk direk hükumete bağlandı. Yani askeriye oyuncak oldu. Asker bile bir subaydan daha üstün oldu. Emir versen cimere yazıyor. Lanet olsun dedim bıraktım
Askerliği yaptigim yer carsi izninde bi kere gormustum boyle bi olayArkadaslar bu olay dun oluyor bu cocuk benim dayimin oglu 24 25 yasinda.ben kisaca ozet geciyorum bu kuzen motor aliyir ama ehliyetsiz kullaniyor arkadasi eve birak beni demis birakmis donuste cevirmeye takilmis demiski ulan bunlar simdi doverler falan bi mahalle arasina kacayimda orda en azindan vuramazlar demis kacmis orda yakalanmis gerisi videoda mevcur inanilmaz bisey bu nedir abi.sonrasinda bu videoyu ceken kisi bunu show habere atiyor ve yayinlaniyor polis suan aciga alinmis sikayetinizi geri cekin demis.cocuk olay sirasinda soyluyor babam memur diyor adliyede mubasir adam cevresi cok saglam ama yok polise bakin neler yapiyor kafasidaki kaski cikartip oyle dovmeye calisiyor.ne yapti abi bu adam azili katilmi?tacizcimi?torbacimi?polis mi vurdu?ananiza baciniza biseymi yapti.su yegenim deilde herhangi bi baskasi olsa yine ayni sekil sinirlenirdim.bu ne hiddet abi?cocuk yalvariyor ama adam acimiyor.
Valla reis dediğim gibi şiddeti savunmuyorum ama motorla örneğin Adana’da özellikle bir çok yerde cinayetler işleniyor.. O taraftanda bakmak lazımAdam motorlan kaciyor polis kimin ne olduğunu az çok anlar tecrube işidir 2 kisi bi insana girisiyorlar insan olan o görüntülere bakamaz utancından
UzmanRütbe neydi dost
En iyisini yapmışsın dost...Şu an tsk direk hükumete bağlandı. Yani askeriye oyuncak oldu. Asker bile bir subaydan daha üstün oldu. Emir versen cimere yazıyor. Lanet olsun dedim bıraktım
Dayın olmadımı ile yaramazHayatım boyunca 3 kere yunuslardan dayak yyedim ,mal gibi bi kere bile şikayetçi olmadim
Niye dayak aliskanlikmi yapti da şikayetçi olmadinHayatım boyunca 3 kere yunuslardan dayak yyedim ,mal gibi bi kere bile şikayetçi olmadim
Her zaman söylerim söylemeye de devam edeceğim. Sözüm meclisten dışarı ama bizim ülkemiz de polislik alımları yapılırken psikolojik bir destekten geçmesi gerekir. Polisin vatandaşa güven vermesi veya gördüğünde güvende hissettirmesi gerekirken tam tersi durumlar oluşuyor. Özellikle gerek eğitim seviyesinin düşüklüğü gerek kendini bilmezlik gerek de devletin ve vatandaşın onlara verdiği gücü kendi gücüymus gibi kullanmak gibi kötü niyetli davranışlar da bulunmalarından kaynaklı tasfiye edilmesi gereken bu şekilde binlerce memur mevcut. Artı olarak çevrenizde memur eşiniz dostunuz vardır az çok bilirler rüşvet almayan yok mu gibi bir şeydir. Dişlerini geçirebilecek birisini gördüklerinde videoda ki gibi oluyor.Arkadaslar bu olay dun oluyor bu cocuk benim dayimin oglu 24 25 yasinda.ben kisaca ozet geciyorum bu kuzen motor aliyir ama ehliyetsiz kullaniyor arkadasi eve birak beni demis birakmis donuste cevirmeye takilmis demiski ulan bunlar simdi doverler falan bi mahalle arasina kacayimda orda en azindan vuramazlar demis kacmis orda yakalanmis gerisi videoda mevcur inanilmaz bisey bu nedir abi.sonrasinda bu videoyu ceken kisi bunu show habere atiyor ve yayinlaniyor polis suan aciga alinmis sikayetinizi geri cekin demis.cocuk olay sirasinda soyluyor babam memur diyor adliyede mubasir adam cevresi cok saglam ama yok polise bakin neler yapiyor kafasidaki kaski cikartip oyle dovmeye calisiyor.ne yapti abi bu adam azili katilmi?tacizcimi?torbacimi?polis mi vurdu?ananiza baciniza biseymi yapti.su yegenim deilde herhangi bi baskasi olsa yine ayni sekil sinirlenirdim.bu ne hiddet abi?cocuk yalvariyor ama adam acimiyor.
Kaça kaçtın bende bıraktım
Ben de o rütbeden malülen emekliyim 😀
Yaptigi insanlik degilArkadaslar bu olay dun oluyor bu cocuk benim dayimin oglu 24 25 yasinda.ben kisaca ozet geciyorum bu kuzen motor aliyir ama ehliyetsiz kullaniyor arkadasi eve birak beni demis birakmis donuste cevirmeye takilmis demiski ulan bunlar simdi doverler falan bi mahalle arasina kacayimda orda en azindan vuramazlar demis kacmis orda yakalanmis gerisi videoda mevcur inanilmaz bisey bu nedir abi.sonrasinda bu videoyu ceken kisi bunu show habere atiyor ve yayinlaniyor polis suan aciga alinmis sikayetinizi geri cekin demis.cocuk olay sirasinda soyluyor babam memur diyor adliyede mubasir adam cevresi cok saglam ama yok polise bakin neler yapiyor kafasidaki kaski cikartip oyle dovmeye calisiyor.ne yapti abi bu adam azili katilmi?tacizcimi?torbacimi?polis mi vurdu?ananiza baciniza biseymi yapti.su yegenim deilde herhangi bi baskasi olsa yine ayni sekil sinirlenirdim.bu ne hiddet abi?cocuk yalvariyor ama adam acimiyor.
2014 sicilKaça kaçtın bende bıraktım
Katara gittinmi2014 sicil
Geçmiş olsun Allah şifalar versinBen de o rütbeden malülen emekliyim 😀
Twitter da sağlam izlenim almışBu iş twittera düştü farklı yerlerde gördüm o polise daha görev yaptırmazlar.