Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gereksiz Polis Şiddeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DubaiÇikolatası

Ĥɛłªl·l
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,049
7,511
113
Arkadaslar bu olay dun oluyor bu cocuk benim dayimin oglu 24 25 yasinda.ben kisaca ozet geciyorum bu kuzen motor aliyir ama ehliyetsiz kullaniyor arkadasi eve birak beni demis birakmis donuste cevirmeye takilmis demiski ulan bunlar simdi doverler falan bi mahalle arasina kacayimda orda en azindan vuramazlar demis kacmis orda yakalanmis gerisi videoda mevcur inanilmaz bisey bu nedir abi.sonrasinda bu videoyu ceken kisi bunu show habere atiyor ve yayinlaniyor polis suan aciga alinmis sikayetinizi geri cekin demis.cocuk olay sirasinda soyluyor babam memur diyor adliyede mubasir adam cevresi cok saglam ama yok polise bakin neler yapiyor kafasidaki kaski cikartip oyle dovmeye calisiyor.ne yapti abi bu adam azili katilmi?tacizcimi?torbacimi?polis mi vurdu?ananiza baciniza biseymi yapti.su yegenim deilde herhangi bi baskasi olsa yine ayni sekil sinirlenirdim.bu ne hiddet abi?cocuk yalvariyor ama adam acimiyor.

Askerliği yaptigim yer carsi izninde bi kere gormustum boyle bi olay

SüperMario

Beşiktaş JK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,912
2,651
113
Adam motorlan kaciyor polis kimin ne olduğunu az çok anlar tecrube işidir 2 kisi bi insana girisiyorlar insan olan o görüntülere bakamaz utancından
Valla reis dediğim gibi şiddeti savunmuyorum ama motorla örneğin Adana’da özellikle bir çok yerde cinayetler işleniyor.. O taraftanda bakmak lazım

BARON67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,714
1,499
113
Böyle polis mi olur haketmiyor o üniformayı. Sanki dağda terörist yakaladı . Nasıl vuruyor gencecik çocuğa. Şiddet bağımlısı egoist biri belli kesinlikle meslekten atılması lazım

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,681
1,925
113
Turkiyede polislere cok ciddi psikolojik baski var. Polis yakaliyor savcı salıyor hakim saliyor
Abd gibi olması lazim

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,458
2,792
113
Sahitmi lazim görüntü kaydı var daha ne sahiti olucak sikayeti cekmezse atılır bu bildigin yatirip dovuyo kani bozuk bunlar hepsi ayni

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,017
2,937
113
Bu iş twittera düştü farklı yerlerde gördüm o polise daha görev yaptırmazlar.

mertpltt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,108
461
83
Arkadaslar bu olay dun oluyor bu cocuk benim dayimin oglu 24 25 yasinda.ben kisaca ozet geciyorum bu kuzen motor aliyir ama ehliyetsiz kullaniyor arkadasi eve birak beni demis birakmis donuste cevirmeye takilmis demiski ulan bunlar simdi doverler falan bi mahalle arasina kacayimda orda en azindan vuramazlar demis kacmis orda yakalanmis gerisi videoda mevcur inanilmaz bisey bu nedir abi.sonrasinda bu videoyu ceken kisi bunu show habere atiyor ve yayinlaniyor polis suan aciga alinmis sikayetinizi geri cekin demis.cocuk olay sirasinda soyluyor babam memur diyor adliyede mubasir adam cevresi cok saglam ama yok polise bakin neler yapiyor kafasidaki kaski cikartip oyle dovmeye calisiyor.ne yapti abi bu adam azili katilmi?tacizcimi?torbacimi?polis mi vurdu?ananiza baciniza biseymi yapti.su yegenim deilde herhangi bi baskasi olsa yine ayni sekil sinirlenirdim.bu ne hiddet abi?cocuk yalvariyor ama adam acimiyor.

Her zaman söylerim söylemeye de devam edeceğim. Sözüm meclisten dışarı ama bizim ülkemiz de polislik alımları yapılırken psikolojik bir destekten geçmesi gerekir. Polisin vatandaşa güven vermesi veya gördüğünde güvende hissettirmesi gerekirken tam tersi durumlar oluşuyor. Özellikle gerek eğitim seviyesinin düşüklüğü gerek kendini bilmezlik gerek de devletin ve vatandaşın onlara verdiği gücü kendi gücüymus gibi kullanmak gibi kötü niyetli davranışlar da bulunmalarından kaynaklı tasfiye edilmesi gereken bu şekilde binlerce memur mevcut. Artı olarak çevrenizde memur eşiniz dostunuz vardır az çok bilirler rüşvet almayan yok mu gibi bir şeydir. Dişlerini geçirebilecek birisini gördüklerinde videoda ki gibi oluyor.

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,182
5,549
113

Yaptigi insanlik degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...