Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gereksiz Polis Şiddeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,067
4,576
113
Ne yazikki şuan polis yetkisi çok fazla bide o üniformayi kendi cikarlari için kullaniyorlar
Darbeden sonra bunlara yetkiyi verdiler gtleri kalktı. Yemin ederim sana darbeden önce benim çok polis dövdüm sırf egoist oldukları için. Rütbeli asker olduğum için polis ifade bile alamiyordu.

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,209
2,533
113
Millet mudahele etmiş zaten baksana kadın nabiyosun lan sen diyince polis hemen duruyor.sahide falan gerek yokki video var işte çocuk direnmiyor küfür etmiyor hadi diyelim ki öyle yaptı etkisiz hale getirmeye cabalamasi lazım polis öyle yapmiyorki yorulana kadar dövüyor izlemedinmi videoyu kafasına sırtına o botlarla tekme atıyor yetmiyor kaskı çıkartıp öyle tekme atmaya calisiyor
Acilmamisti video şimdi izledim deli oldum sinirden çocuk yalvarıyor vurmayın diye böyle adama vurulur mu aq

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,813
4,837
113
Yemin ederim vidoyu izledim icim parçalandı gözlerim doldu bu insan ne yapmış tutarsın cezayı yazar bırakırsın bu şiddet niye hakkı yoktu vurmaya

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,691
661
113
Polislerden diğeri vurmuyor gördüğüm kadarıyla

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,990
11,359
113
Bu coğrafyada sadece trafikden geçiniyorlar helede sadece motorculara ceza şiddet uyguluyorlar sanardın cinayet işlemiş cocuk yaz cezanı al gözaltına bitti niye dövüyorsun

SüperMario

Beşiktaş JK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,913
2,651
113
Ne alaka kral adam kaçmış diye öldürmek mi zorundalar bu nasıl bir yorum puahha
Dostum kaçmak suç işler adamların şiddetini savunmuyorum ama belki araması var belki bir şey taşıyor düşüncesi ile sinirle yapılmış belli.. ki bu kaçışlar yüzünden çok polis şehit oldu.. bu arkadaş için demiyorum ama kaçmakta doğru olan birşey değil.. bakın abdye sorgusuz sualsiz direk ateş ediyorlar.. ya öyle olsaydı?

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,990
11,359
113
Dostum kaçmak suç işler adamların şiddetini savunmuyorum ama belki araması var belki bir şey taşıyor düşüncesi ile ki bu kaçışlar yüzünden çok polis şehit oldu.. bu arkadaş için demiyorum ama kaçmakta doğru olan birşey değil
Orjinal egzoza bile ceza yazıyorlar

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,932
22,352
113
Dostum kaçmak suç işler adamların şiddetini savunmuyorum ama belki araması var belki bir şey taşıyor düşüncesi ile ki bu kaçışlar yüzünden çok polis şehit oldu.. bu arkadaş için demiyorum ama kaçmakta doğru olan birşey değil
Adam motorlan kaciyor polis kimin ne olduğunu az çok anlar tecrube işidir 2 kisi bi insana girisiyorlar insan olan o görüntülere bakamaz utancından

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,074
58,220
113
Polislerden diğeri vurmuyor gördüğüm kadarıyla
Hayır sonradan gelip oda vuruyor millet sesleniyor nabiyosun lan diye seslenmeseler pert edicekler çocuğu.ulasamiyorum hem dayıma hem çocuğa yoksa sorucam ne olmuş.belkide çocuğu içeri bile attılar

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,786
3,833
113
Motor satılık mı birader yeğene sorsana vadeli verirmi

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,076
1,786
113
Hayır sonradan gelip oda vuruyor millet sesleniyor nabiyosun lan diye seslenmeseler pert edicekler çocuğu.ulasamiyorum hem dayıma hem çocuğa yoksa sorucam ne olmuş.belkide çocuğu içeri bile attılar
Hocam peşini bırakmayın gerekirse en iyi avukatı tutun

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,768
1,303
113
Arkadaslar bu olay dun oluyor bu cocuk benim dayimin oglu 24 25 yasinda.ben kisaca ozet geciyorum bu kuzen motor aliyir ama ehliyetsiz kullaniyor arkadasi eve birak beni demis birakmis donuste cevirmeye takilmis demiski ulan bunlar simdi doverler falan bi mahalle arasina kacayimda orda en azindan vuramazlar demis kacmis orda yakalanmis gerisi videoda mevcur inanilmaz bisey bu nedir abi.sonrasinda bu videoyu ceken kisi bunu show habere atiyor ve yayinlaniyor polis suan aciga alinmis sikayetinizi geri cekin demis.cocuk olay sirasinda soyluyor babam memur diyor adliyede mubasir adam cevresi cok saglam ama yok polise bakin neler yapiyor kafasidaki kaski cikartip oyle dovmeye calisiyor.ne yapti abi bu adam azili katilmi?tacizcimi?torbacimi?polis mi vurdu?ananiza baciniza biseymi yapti.su yegenim deilde herhangi bi baskasi olsa yine ayni sekil sinirlenirdim.bu ne hiddet abi?cocuk yalvariyor ama adam acimiyor.

Kardeşim çok geçmiş olsun aşırı sinirlendirdi video görevini layıgiyla yapan polislerimiz candan öte ama bu nedir abi ya gerçekten olmaz yani tekrar geçmiş olsun

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,691
661
113
Çocuğu suçlu bile çıkarır bunlar, devir bunların deviri oldu

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,067
4,576
113
Aynen askerin yetkisi daha fazla vardı polislerden daha polisler askere gidip askeri görevini yapıyordu sizlerin emiri altındaydılar onu bile kaldırdılar maalesef bu darbe senaryosunu yaparak askerin pasif duruma sokmakti ve amacinada ulaştılar
Şu an tsk direk hükumete bağlandı. Yani askeriye oyuncak oldu. Asker bile bir subaydan daha üstün oldu. Emir versen cimere yazıyor. Lanet olsun dedim bıraktım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...