Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gereksiz Polis Şiddeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,572
7,283
113
Polislerimiz geri zekali abi.
Teknoloji cagindayiz herseyin kayit altina alinacagi belli. Bunu yapan birinin ne psikolojide oldugu da belli. Umarim açığa alinmistir diyecemde bi bok olmamistir. Millet vekilleri bunlara apoletlerini söktürünce sesleri cikmiyordu. Amk evlatlari ya

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,804
1,606
113
Bir ara bekçiler vardı halkı canından bezdirmişti ailesinin yanında bile arıyor hakaret şiddet uyguluyordu gün geldiğinde bizi çeviriyor terörist muammelesi yapıyordu halk artık isyan etti bekcilere bak şimdi ortalıkta yoklar en fazla rica minnet kimlik numarası soruyorlar o kadar demek istediğim millet tepki vermediği sürece bunlar böyle azicak abi suçu mu var alırsın yakalarsin götürsün karakola ordan mahkemeye sevk edersin tutuklanirsa tutuklanır serbest bırakılırsa serbet bırakılır bu anayasadaki işlediği suça bağlıdır. Polisin görevi nedir asayişi uygular suçluyu sucsuzdan ayırır kanun önüne sevk eder budur görevi. Halka zorbalık yapmak halkı canından bezdirmek istediğini dövmek değildir polislik. Bizim insanımız polise Allah gibi tapıyor polisler ne yaparsa yapsın polisi haklı buluyor e buda onlara özgüven veriyor. Bu yanlış herkes görevini kanunlara göre uygulucak adamın suçu varsa alırsın karakola götürürsün oradan mahkemeye sevk edersin

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,681
1,925
113
Bu ulkede iktidardan memnun olmayanlar daha dogrusu chp altinda yasamak isteyen insanlar uzun suredir polis, askere salliyor. Dunyanin her yerinde boyle binlerce ornek vardir. Hicbir yerde de boye kendi polisine negatif algi calismalari yapilmaz. Sosyal medya konusmaz. Sucu varsa savci orda hakim orda

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
Arkadaslar bu olay dun oluyor bu cocuk benim dayimin oglu 24 25 yasinda.ben kisaca ozet geciyorum bu kuzen motor aliyir ama ehliyetsiz kullaniyor arkadasi eve birak beni demis birakmis donuste cevirmeye takilmis demiski ulan bunlar simdi doverler falan bi mahalle arasina kacayimda orda en azindan vuramazlar demis kacmis orda yakalanmis gerisi videoda mevcur inanilmaz bisey bu nedir abi.sonrasinda bu videoyu ceken kisi bunu show habere atiyor ve yayinlaniyor polis suan aciga alinmis sikayetinizi geri cekin demis.cocuk olay sirasinda soyluyor babam memur diyor adliyede mubasir adam cevresi cok saglam ama yok polise bakin neler yapiyor kafasidaki kaski cikartip oyle dovmeye calisiyor.ne yapti abi bu adam azili katilmi?tacizcimi?torbacimi?polis mi vurdu?ananiza baciniza biseymi yapti.su yegenim deilde herhangi bi baskasi olsa yine ayni sekil sinirlenirdim.bu ne hiddet abi?cocuk yalvariyor ama adam acimiyor.

Ehliyetliyetsiz diye polis niye onu dövsün dostum normal bir insan öyle düşünmez cezadan kaçmayı düşünür en fazla olayın içinde başka bir iş var gibi

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,510
456
83
Arkadaslar bu olay dun oluyor bu cocuk benim dayimin oglu 24 25 yasinda.ben kisaca ozet geciyorum bu kuzen motor aliyir ama ehliyetsiz kullaniyor arkadasi eve birak beni demis birakmis donuste cevirmeye takilmis demiski ulan bunlar simdi doverler falan bi mahalle arasina kacayimda orda en azindan vuramazlar demis kacmis orda yakalanmis gerisi videoda mevcur inanilmaz bisey bu nedir abi.sonrasinda bu videoyu ceken kisi bunu show habere atiyor ve yayinlaniyor polis suan aciga alinmis sikayetinizi geri cekin demis.cocuk olay sirasinda soyluyor babam memur diyor adliyede mubasir adam cevresi cok saglam ama yok polise bakin neler yapiyor kafasidaki kaski cikartip oyle dovmeye calisiyor.ne yapti abi bu adam azili katilmi?tacizcimi?torbacimi?polis mi vurdu?ananiza baciniza biseymi yapti.su yegenim deilde herhangi bi baskasi olsa yine ayni sekil sinirlenirdim.bu ne hiddet abi?cocuk yalvariyor ama adam acimiyor.

Bu şimdi dayakmi yemiş oluyo tmm polis sidder gostermemeli de o darbelerden de nolur adama camdan yapılmadiysa

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,524
3,867
113
Twitterda gördüm dost söylediğin gibiyse haklılar yani yere yatırıp 2v1 şiddet uyguluyorlar bir de şikayeti çek mi demişler? :D geçen taksici küfreden 2 kaşara bir tane yapıştırdı diye nefret kusuyorlardı şimdi baktım biraz sanki polis kırmızı bültenle aranan suçlu bulmuş gibi muamele etmiş bir de savunuyorlar neyse dost görevden alınmış sanırım

Cepni

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
359
149
43

Kolluk kuvvetinden kaçmakla malesef hata etmiş ama burada polis haklıyken haksız duruma düşmüş arkadaş şahsı yakalamışsın şahısta sana karşı çıkmıyor. Zorun derdin ne be kardeşim cidden ayıptır. Ben olsam asla ama asla şikayetimi geri çekmem. Bu tür insan görünümlü mahlukların bu görevde çalışması uygun değil. Silah taşıyor nasıl güvenilir.

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,012
855
113
şu son eylemlerde görevli tecrübeli polis arkadaşlarla konuştum yaşı 35 üstü olanlarla biz çıkmadan polisleri uyarıyoruz size bir müdahale gelmeden hareket etmeyin dozu kaçırmayın diyormuş ama genç polisler de dinlemiyor o meydanlarda gördüğümüz aşırı şiddetçi polisler de 2000 sonrası doğan gençler gençlerde genel bir öfke sorunu var size de çok geçmiş olsun

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,253
572
113
Bunlar polis falan değil a*k gevura vurur gibi vuruyor

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,706
835
113
ülkede eğitimli,vasıflı polis yok hepsi ya korkak ya da psikolojileri bozuk normal hayatında bir şeye sinirlensin hırsını çıkaracak yer arıolar eğer sote bi yerdeysen şiddet kullanıyorlar bunların götünü çok kaldırdılar insanlara kutsal görev diye yutturuyorlar alt tarafı memurluk yapıosun

nothingman18

Romantik İsyankar !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,093
812
113
Geçmiş olsun kardeşim İnşallah birşeyi yoktur yeğeninin . Vicdan sizlik izahı yok çocuk karşıda koymuyor tekrar geçmiş olsun

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,813
4,837
113
Polislerimiz geri zekali abi.
Teknoloji cagindayiz herseyin kayit altina alinacagi belli. Bunu yapan birinin ne psikolojide oldugu da belli. Umarim açığa alinmistir diyecemde bi bok olmamistir. Millet vekilleri bunlara apoletlerini söktürünce sesleri cikmiyordu. Amk evlatlari ya
Bunu dışarıda rahat yapiorlar bide karakolde görunmeyen neler neler yapiorlar diyon
Hayatım boyunca 3 kere yunuslardan dayak yyedim ,mal gibi bi kere bile şikayetçi olmadim
Ben üç gün nezarette kaldım çıkarken kendi kendime dedim ulan evli olmasaydım çocuklarım olmasaydı dağa çıkardım dedim
O derece

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,572
7,283
113
Beyler kisaca abd de bile polisler harıl harıl suclu kriminal veya dümdüz zenci olan kisileri harciyorlar şarjör bosaltiyorlar.
Ama gariban ehliyetsiz baska bi boku yok berberim die de kivraniyor duydugum kadariyla. Olum bu nasıl bi nefret neden oyle vurursun ki karsi mi koymus ne yapmis ?
Hakliyken haksızca düşmüş tamamiyle salak adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...