Sağol dostGeçmiş olsun Allah şifalar versin
Sağol dostGeçmiş olsun Allah şifalar versin
Yok ben afganistana gittim barış gücü olarakKatara gittinmi
ABD ile bir farkı yokki orda da vur emri var burda da vur emri var hatta bizdeki polis yetkileri ABD yokTurkiyede polislere cok ciddi psikolojik baski var. Polis yakaliyor savcı salıyor hakim saliyor
Abd gibi olması lazim
He ben gittim de sonra kuzey Irak çıktı sözleşme bitti ayrıldımYok ben afganistana gittim barış gücü olarak
Uzmanlarin içinde özel harekat taburunda yaptım askerligi 12 ay iyi bilirim işleyişi zor gerçekten
Ehliyetliyetsiz diye polis niye onu dövsün dostum normal bir insan öyle düşünmez cezadan kaçmayı düşünür en fazla olayın içinde başka bir iş var gibiArkadaslar bu olay dun oluyor bu cocuk benim dayimin oglu 24 25 yasinda.ben kisaca ozet geciyorum bu kuzen motor aliyir ama ehliyetsiz kullaniyor arkadasi eve birak beni demis birakmis donuste cevirmeye takilmis demiski ulan bunlar simdi doverler falan bi mahalle arasina kacayimda orda en azindan vuramazlar demis kacmis orda yakalanmis gerisi videoda mevcur inanilmaz bisey bu nedir abi.sonrasinda bu videoyu ceken kisi bunu show habere atiyor ve yayinlaniyor polis suan aciga alinmis sikayetinizi geri cekin demis.cocuk olay sirasinda soyluyor babam memur diyor adliyede mubasir adam cevresi cok saglam ama yok polise bakin neler yapiyor kafasidaki kaski cikartip oyle dovmeye calisiyor.ne yapti abi bu adam azili katilmi?tacizcimi?torbacimi?polis mi vurdu?ananiza baciniza biseymi yapti.su yegenim deilde herhangi bi baskasi olsa yine ayni sekil sinirlenirdim.bu ne hiddet abi?cocuk yalvariyor ama adam acimiyor.
ABD polisi gibi olsa yanindaki polis vurana kelepceyi taktiydi kralTurkiyede polislere cok ciddi psikolojik baski var. Polis yakaliyor savcı salıyor hakim saliyor
Abd gibi olması lazim
Piyadenin derdi biter mi. Bende 4 yıl kaldım Şırnak'a oradan kuzey irakHe ben gittim de sonra kuzey Irak çıktı sözleşme bitti ayrıldım
Bu şimdi dayakmi yemiş oluyo tmm polis sidder gostermemeli de o darbelerden de nolur adama camdan yapılmadiysaArkadaslar bu olay dun oluyor bu cocuk benim dayimin oglu 24 25 yasinda.ben kisaca ozet geciyorum bu kuzen motor aliyir ama ehliyetsiz kullaniyor arkadasi eve birak beni demis birakmis donuste cevirmeye takilmis demiski ulan bunlar simdi doverler falan bi mahalle arasina kacayimda orda en azindan vuramazlar demis kacmis orda yakalanmis gerisi videoda mevcur inanilmaz bisey bu nedir abi.sonrasinda bu videoyu ceken kisi bunu show habere atiyor ve yayinlaniyor polis suan aciga alinmis sikayetinizi geri cekin demis.cocuk olay sirasinda soyluyor babam memur diyor adliyede mubasir adam cevresi cok saglam ama yok polise bakin neler yapiyor kafasidaki kaski cikartip oyle dovmeye calisiyor.ne yapti abi bu adam azili katilmi?tacizcimi?torbacimi?polis mi vurdu?ananiza baciniza biseymi yapti.su yegenim deilde herhangi bi baskasi olsa yine ayni sekil sinirlenirdim.bu ne hiddet abi?cocuk yalvariyor ama adam acimiyor.
Kolluk kuvvetinden kaçmakla malesef hata etmiş ama burada polis haklıyken haksız duruma düşmüş arkadaş şahsı yakalamışsın şahısta sana karşı çıkmıyor. Zorun derdin ne be kardeşim cidden ayıptır. Ben olsam asla ama asla şikayetimi geri çekmem. Bu tür insan görünümlü mahlukların bu görevde çalışması uygun değil. Silah taşıyor nasıl güvenilir.Arkadaslar bu olay dun oluyor bu cocuk benim dayimin oglu 24 25 yasinda.ben kisaca ozet geciyorum bu kuzen motor aliyir ama ehliyetsiz kullaniyor arkadasi eve birak beni demis birakmis donuste cevirmeye takilmis demiski ulan bunlar simdi doverler falan bi mahalle arasina kacayimda orda en azindan vuramazlar demis kacmis orda yakalanmis gerisi videoda mevcur inanilmaz bisey bu nedir abi.sonrasinda bu videoyu ceken kisi bunu show habere atiyor ve yayinlaniyor polis suan aciga alinmis sikayetinizi geri cekin demis.cocuk olay sirasinda soyluyor babam memur diyor adliyede mubasir adam cevresi cok saglam ama yok polise bakin neler yapiyor kafasidaki kaski cikartip oyle dovmeye calisiyor.ne yapti abi bu adam azili katilmi?tacizcimi?torbacimi?polis mi vurdu?ananiza baciniza biseymi yapti.su yegenim deilde herhangi bi baskasi olsa yine ayni sekil sinirlenirdim.bu ne hiddet abi?cocuk yalvariyor ama adam acimiyor.
Bunu dışarıda rahat yapiorlar bide karakolde görunmeyen neler neler yapiorlar diyonPolislerimiz geri zekali abi.
Teknoloji cagindayiz herseyin kayit altina alinacagi belli. Bunu yapan birinin ne psikolojide oldugu da belli. Umarim açığa alinmistir diyecemde bi bok olmamistir. Millet vekilleri bunlara apoletlerini söktürünce sesleri cikmiyordu. Amk evlatlari ya
Ben üç gün nezarette kaldım çıkarken kendi kendime dedim ulan evli olmasaydım çocuklarım olmasaydı dağa çıkardım dedimHayatım boyunca 3 kere yunuslardan dayak yyedim ,mal gibi bi kere bile şikayetçi olmadim