- 61,637
- 30,947
- 113
..
Moderatör tarafında düzenlendi:
A sSelamın aleykum
Nabıyon dostum
Eyvallah Kral gece üçte kalktık ayaktayız işteNabıyon dostum
Nba de takip ediyorum dost yazarım arada
Dost merhaba nasılsınPara olmayınca mecbur heryere saldiriyor insan çaresiz kalıyorsun sigara paran olmuyor bazen hayat böyle kimseden istiyemuyorsun
Teşekkür ederim dost iyi işteyim mesai senDost merhaba nasılsın
Bende saat 6 bekliyorum ise gidicem ben öğlen geliyorum sana tavsiyem olcak kucumsemessen sevinirimTeşekkür ederim dost iyi işteyim mesai sen
İstediğin zaman Kral illa gel demiyoruz ki sana muhabbet ediyorduk ya orada o yüzden bunu açtımNba de takip ediyorum dost yazarım arada
Olur dost söyleBende saat 6 bekliyorum ise gidicem ben öğlen geliyorum sana tavsiyem olcak kucumsemessen sevinirim
Muhabbet te olmadimi olmuyor dostİstediğin zaman Kral illa gel demiyoruz ki sana muhabbet ediyorduk ya orada o yüzden bunu açtım
Öyle de işte karı gibi yönetime bildiriyorlar ben de o yüzden bu konuyu açtımMuhabbet te olmadimi olmuyor dost
Abi oyunu ne dost bide kod bir kez alınıyor 2. Defa vermiyorki alıyorum bana 9 TL ödüyor sifirliyoz geri bu ara fena kuruduk gelmiyor sansGeçen jojo ve matbetin kodlarından 1k 1k çektim çokta kolay oldu her 1 saate bir jojo mati açık bırakıp kod geldiği anda yapistiryorm ama ilk aldığım kodlarda. Çıkan kazanca ellemeyirum 2.aldigim kodlardan çıkan kazancı avi oyununda 1 kere 2xde patlatiyorum 500 1k arasında çekiyorum tavsiye ederim gerçi biliyorsundur ama ginede yazmak istedim
İşin kötü yanı ikinci kodu vermiyor çoğu zaman Nadir veriyorGeçen jojo ve matbetin kodlarından 1k 1k çektim çokta kolay oldu her 1 saate bir jojo mati açık bırakıp kod geldiği anda yapistiryorm ama ilk aldığım kodlarda. Çıkan kazanca ellemeyirum 2.aldigim kodlardan çıkan kazancı avi oyununda 1 kere 2xde patlatiyorum 500 1k arasında çekiyorum tavsiye ederim gerçi biliyorsundur ama ginede yazmak istedim
Var ole tipler çok fazla konuya mesaj atmazlar ama herseyi bildirirlerÖyle de işte karı gibi yönetime bildiriyorlar ben de o yüzden bu konuyu açtım