Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti

berkays7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,058
3,020
113
Para lazımken hiç gelmiyor çok lazım gelmiyor

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,508
1,070
113
Abi oyunu ne dost bide kod bir kez alınıyor 2. Defa vermiyorki alıyorum bana 9 TL ödüyor sifirliyoz geri bu ara fena kuruduk gelmiyor sans
Düzeltme yaptım aviotor oyunu kodların ilkini aldıysan sıradaki kodu alma şansın çok az mesela öğlen aldın akşam alabilisin ben alıyorum anında girdiğimde 5 dakka durmadan spamliyorum sonra sayfayı yenile yapıp tekrar 5 dakka spam yapıp alıyorum özellikle sugar Rush ve Bonanza oyununda almaya çalışıyorm en kotu 100 TL ödüyor oyuna girerse ne ala

berkays7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,058
3,020
113
Düzeltme yaptım aviotor oyunu kodların ilkini aldıysan sıradaki kodu alma şansın çok az mesela öğlen aldın akşam alabilisin ben alıyorum anında girdiğimde 5 dakka durmadan spamliyorum sonra sayfayı yenile yapıp tekrar 5 dakka spam yapıp alıyorum özellikle sugar Rush ve Bonanza oyununda almaya çalışıyorm en kotu 100 TL ödüyor oyuna girerse ne ala
Sağol dost tavsiyelerin için düşüncelerin icin vallaha ben sabah akşam forumdayim her konuda varım 3 gündür belki burda yattım kazanç 250 TL

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,508
1,070
113
Sağol dost tavsiyelerin için düşüncelerin icin vallaha ben sabah akşam forumdayim her konuda varım 3 gündür belki burda yattım kazanç 250 TL
Zaten ihtiyaç olduğu zaman para gelmiyor varkende heryerden arayıp size jest 1k yaptık 1x çevir Çek diyorlar d.

berkays7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,058
3,020
113
Elin adamı Max win vuruyo bizde şans yok

berkays7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,058
3,020
113
Motorum vardı kumar yüzünden satıp kaybettim bankalara borclandim hayatım kaydı 5 senemi kaybettim şimdi çalışıp borç ve eve veriyorum çok kötü durumdayız son zamanlarda
1.5 milyonda bende borç var dost yaş kaç dost bide nerde calisiyon sen sağlık olsun giden gitmis artık

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
61,637
30,947
113
Bu site 500 TL yüklemiş kod attı direkt girdim hesaba ₺500 nakit vardı direkt çekim verdim bakayım gönderecek mi bir kontrol edin istiyorsanız Screenshot_20251230-053632.png

ozangs40

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,296
674
113
Kaç tutmuş olacak ki bu bide freebet di odami düşecek aceba maç ertelenmiş

Ekli dosyalar