- 11,058
- 3,020
- 113
Önceden veriyordu ayar cekmisler sanırım ayiktilar 2.yi almak mucizeİşin kötü yanı ikinci kodu vermiyor çoğu zaman Nadir veriyor
Önceden veriyordu ayar cekmisler sanırım ayiktilar 2.yi almak mucizeİşin kötü yanı ikinci kodu vermiyor çoğu zaman Nadir veriyor
Düzeltme yaptım aviotor oyunu kodların ilkini aldıysan sıradaki kodu alma şansın çok az mesela öğlen aldın akşam alabilisin ben alıyorum anında girdiğimde 5 dakka durmadan spamliyorum sonra sayfayı yenile yapıp tekrar 5 dakka spam yapıp alıyorum özellikle sugar Rush ve Bonanza oyununda almaya çalışıyorm en kotu 100 TL ödüyor oyuna girerse ne alaAbi oyunu ne dost bide kod bir kez alınıyor 2. Defa vermiyorki alıyorum bana 9 TL ödüyor sifirliyoz geri bu ara fena kuruduk gelmiyor sans
Sağol dost tavsiyelerin için düşüncelerin icin vallaha ben sabah akşam forumdayim her konuda varım 3 gündür belki burda yattım kazanç 250 TLDüzeltme yaptım aviotor oyunu kodların ilkini aldıysan sıradaki kodu alma şansın çok az mesela öğlen aldın akşam alabilisin ben alıyorum anında girdiğimde 5 dakka durmadan spamliyorum sonra sayfayı yenile yapıp tekrar 5 dakka spam yapıp alıyorum özellikle sugar Rush ve Bonanza oyununda almaya çalışıyorm en kotu 100 TL ödüyor oyuna girerse ne ala
Zaten ihtiyaç olduğu zaman para gelmiyor varkende heryerden arayıp size jest 1k yaptık 1x çevir Çek diyorlar d.Sağol dost tavsiyelerin için düşüncelerin icin vallaha ben sabah akşam forumdayim her konuda varım 3 gündür belki burda yattım kazanç 250 TL
Vallaha öyle oluyo piyasada 500 site varsa hepsine uyeyimdir arayan çok oluyor acmiyom artık hep spamZaten ihtiyaç olduğu zaman para gelmiyor varkende heryerden arayıp size jest 1k yaptık 1x çevir Çek diyorlar d.
Motorum vardı kumar yüzünden satıp kaybettim bankalara borclandim hayatım kaydı 5 senemi kaybettim şimdi çalışıp borç ve eve veriyorum çok kötü durumdayız son zamanlardaElin adamı Max win vuruyo bizde şans yok
1.5 milyonda bende borç var dost yaş kaç dost bide nerde calisiyon sen sağlık olsun giden gitmis artıkMotorum vardı kumar yüzünden satıp kaybettim bankalara borclandim hayatım kaydı 5 senemi kaybettim şimdi çalışıp borç ve eve veriyorum çok kötü durumdayız son zamanlarda
25 e girdi gircem gibi bir şey ama şuan 50 gibi hissediyorum elim ayağım tutmuyor1.5 milyonda bende borç var dost yaş kaç dost bide nerde calisiyon sen sağlık olsun giden gitmis artık
Adı ne dost linkBu site 500 TL yüklemiş kod attı direkt girdim hesaba ₺500 nakit vardı direkt çekim verdim bakayım gönderecek mi bir kontrol edin istiyorsanız Ekli dosyayı görüntüle 907437
Bende ayni dost vallaha nolcak boyle25 e girdi gircem gibi bir şey ama şuan 50 gibi hissediyorum elim ayağım tutmuyor
Attım linki girdin mi para çekme işlemi de kayboldu bir anda herhalde gönderecek Bu neden eklenmiş onu da bilmiyorumAdı ne dost link
Dolandırıcı site demekki King Le bitenler hep böyleParayı komple sildi ortadan kayboldu işlem geçmişi
Zarf atmak içinde yüklemiş olabilirlerAttım linki girdin mi para çekme işlemi de kayboldu bir anda herhalde gönderecek Bu neden eklenmiş onu da bilmiyorum
Dolandırıcı değil kral Ben buradan deneme bonusuyla çektiğimi hatırlıyorum o 500'ü neye ekledi onu da anlamadımZarf atmak içinde yüklemiş olabilirler
Site sağlam ustalarDolandırıcı değil kral Ben buradan deneme bonusuyla çektiğimi hatırlıyorum o 500'ü neye ekledi onu da anlamadım