Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
61,637
30,947
113
Yazarsan buradan yaz adamın konusunu meşgul ettik o kadar

berkays7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,058
3,020
113
Para olmayınca mecbur heryere saldiriyor insan çaresiz kalıyorsun sigara paran olmuyor bazen hayat böyle kimseden istiyemuyorsun

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,508
1,070
113
Geçen jojo ve matbetin kodlarından 1k 1k çektim çokta kolay oldu her 1 saate bir jojo mati açık bırakıp kod geldiği anda yapistiryorm ama ilk aldığım kodlarda. Çıkan kazanca ellemeyirum 2.aldigim kodlardan çıkan kazancı avi oyununda 1 kere 2xde patlatiyorum 500 1k arasında çekiyorum tavsiye ederim gerçi biliyorsundur ama ginede yazmak istedim

berkays7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,058
3,020
113
Geçen jojo ve matbetin kodlarından 1k 1k çektim çokta kolay oldu her 1 saate bir jojo mati açık bırakıp kod geldiği anda yapistiryorm ama ilk aldığım kodlarda. Çıkan kazanca ellemeyirum 2.aldigim kodlardan çıkan kazancı avi oyununda 1 kere 2xde patlatiyorum 500 1k arasında çekiyorum tavsiye ederim gerçi biliyorsundur ama ginede yazmak istedim
Abi oyunu ne dost bide kod bir kez alınıyor 2. Defa vermiyorki alıyorum bana 9 TL ödüyor sifirliyoz geri bu ara fena kuruduk gelmiyor sans

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
61,637
30,947
113
İşin kötü yanı ikinci kodu vermiyor çoğu zaman Nadir veriyor