- 4,196
- 1,939
- 113
Arkadaşlar youcas de no bonus yaptı betvakti de no bonus jokerbette no bonus başka frebet veren site varmı
Al sana hesabı vereyim yok ermiş oymuş buymuş Hiçbirinde no değilim çünkü yatırım yapamıyorum 😄😄😄Arkadaşlar youcas de no bonus yaptı betvakti de no bonus jokerbette no bonus başka frebet veren site varmı
Bet vakti Joker Bunlar ödeme yapıyor mu ki geçen Joker'de bir tane kardeşimizin parası kalmışArkadaşlar youcas de no bonus yaptı betvakti de no bonus jokerbette no bonus başka frebet veren site varmı
Beni no bonus yaptıktan sonra piyasayı çarpmış. Ben sağlamdır demiyene kadar hiçbir siteye güvenmeyin. Şuan için sağlam olanlar iddaa.com holigan JoJo matbet gerisi fasa fisoBet vakti Joker Bunlar ödeme yapıyor mu ki geçen Joker'de bir tane kardeşimizin parası kalmış
Birde geceyatarken bekçiler geldi muro ikisini de tanıyorum zaten şaşırdı beni görünce . Ne yapıyon burda dedi ula benim eski bmc pikabın içinde yatiyordum. Bekci dedi vatandaş şikayet etmiş onun için geldik . Dedim o vatandaşın amkGirsene kardeşim sen sobanın başına dağıt oraya ne dışarıda kalıyoruz lan çekinin köşeyi biraz Isınalım
Senle muhatap olmadım ki. En başta artistlik yapmasaydın tatsız yazışmalar da olmazdı. Silmem için bi rica etsen yeterliydi ama sen silmezsen sonuçlarına katlanırsın dersen karşındaki de seni iplemez ve sil dediğin şeyi de silmezKardeşim rica ediyorum benim konuma Yazmazsan sevinirim seninle muhatap olmak istemiyorum buraya yazma
Ulan ne kadar namussuz olmuş insanlar ya o şikayet edeni bulacaksın onu var ya yemin ediyorum var ya O sobanın içine atacaksın o yanan soba yok mu cayır cayır yansın namussuzBirde geceyatarken bekçiler geldi muro ikisini de tanıyorum zaten şaşırdı beni görünce . Ne yapıyon burda dedi ula benim eski bmc pikabın içinde yatiyordum. Bekci dedi vatandaş şikayet etmiş onun için geldik . Dedim o vatandaşın amk
Yav kendi arabamın içinde yatıyorum ula sanki balkonlarından girip avratlarına saldıracam işte o kadar ki gtlerinden korkuyor öyle namussuz bir mahalleydiUlan ne kadar namussuz olmuş insanlar ya o şikayet edeni bulacaksın onu var ya yemin ediyorum var ya O sobanın içine atacaksın o yanan soba yok mu cayır cayır yansın namussuz
Ulan var ya muş muYav kendi arabamın içinde yatıyorum ula sanki balkonlarından girip avratlarına saldıracam işte o kadar ki gtlerinden korkuyor öyle namussuz bir mahalleydi
Kendi çabanla paranı arttırmaya uğraşma. Bu mantıksız. Özel oranı, normalinden yaklaşık 2 katı veren özel oranlar bul ve her gün sürekli sadece onlara oynaMantıklı doğru diyorsun dost hiç böyle düşünmedim bir an önce sonuca gitmek için acele ediyorum sonuç hüsran ilgin için teşekkürler dost
Yok mersindeyimUlan var ya muş mu
Dün geldimYok mersindeyim
Şu kışta bitseydi yaza girseydik Bari biraz rahat ederdin yaDün geldim
O kadar yaşarsak artıkŞu kışta bitseydi yaza girseydik Bari biraz rahat ederdin ya
Allah uzun ömür versin emo sana düzelir her şeyO kadar yaşarsak artık
Eyvallah kardeşimAllah uzun ömür versin emo sana düzelir her şey
Tam gole giriyordum bir gole kitledi gol geldi uyuz oldum O yüzden kasayı girmedim bir böyle daha girdim