Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,697
3,287
113
Bu ara fena kuruduk dost 1 haftadır 1 TL bile kazanamadim ne yapicaz şaştım kodlarda zor bela aliyoz bazen ödediği para 20-30 üç gün önce JoJo 300 ödedi kodu dedim bunu bin yapıp cekiyim baskette kaybettim öyle sürükleniyoruz
300 lirayla birkaç özel orana oynasan şansın daha fazla olurdu

Normalinin 2 katı kadar olan özel oranlara oynarsan matematiksel olarak uzun vadede paran mutlak olarak artar

Örneğin 10-12 oranı 20 yapan özel oranlara 100 liradan 20 defa oynasan ve sadece 1 tanesi tutsa bile verdiğini alırsın. Ortalama olarak en az 2-3 tanesi tutuyordur

Son düzenleme:

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
61,877
31,087
113
Sıkıldım anasını satayım ya bir yerde bir şey yakalarsak bari bir şey çevirsek ya

berkays7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,137
3,049
113

Normalinin 2 katı kadar olan özel oranlara oynarsan matematiksel olarak uzun vadede paran mutlak olarak artar

Örneğin 10-12 oranı 20 yapan özel oranlara 100 liradan 20 defa oynasan ve sadece 1 tanesi tutsa bile verdiğini alırsın. Ortalama olarak en az 2-3 tanesi tutuyordur
Mantıklı doğru diyorsun dost hiç böyle düşünmedim bir an önce sonuca gitmek için acele ediyorum sonuç hüsran ilgin için teşekkürler dost

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
61,877
31,087
113

Kardeşim rica ediyorum benim konuma Yazmazsan sevinirim seninle muhatap olmak istemiyorum buraya yazma

bozak2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,184
1,930
113
Bir sitede daha no bonus olduk yatırım çekimden fazla ama illa evini barkini kahbedecen yoksa siteler sevmez.

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
61,877
31,087
113
Lan arkadaş kahveye geldim millet sobanın başında oturmuş sanki süper lig izliyor yav hepsi de evinden sıcak yerden gelmiş benim gibi sokaktamı yattı bu davarlar . İyice isyan ettim yav sabaha kadar soğuktan yatamadım geldim sobayıda uzaktan izliyorum
Girsene kardeşim sen sobanın başına dağıt oraya ne dışarıda kalıyoruz lan çekinin köşeyi biraz Isınalım