Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti

bozak2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,196
1,939
113
Arkadaşlar youcas de no bonus yaptı betvakti de no bonus jokerbette no bonus başka frebet veren site varmı

bozak2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,196
1,939
113
Bet vakti Joker Bunlar ödeme yapıyor mu ki geçen Joker'de bir tane kardeşimizin parası kalmış
Beni no bonus yaptıktan sonra piyasayı çarpmış. Ben sağlamdır demiyene kadar hiçbir siteye güvenmeyin. Şuan için sağlam olanlar iddaa.com holigan JoJo matbet gerisi fasa fiso

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,298
5,472
113
Girsene kardeşim sen sobanın başına dağıt oraya ne dışarıda kalıyoruz lan çekinin köşeyi biraz Isınalım
Birde geceyatarken bekçiler geldi muro ikisini de tanıyorum zaten şaşırdı beni görünce . Ne yapıyon burda dedi ula benim eski bmc pikabın içinde yatiyordum. Bekci dedi vatandaş şikayet etmiş onun için geldik . Dedim o vatandaşın amk

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,697
3,287
113
Kardeşim rica ediyorum benim konuma Yazmazsan sevinirim seninle muhatap olmak istemiyorum buraya yazma
Senle muhatap olmadım ki. En başta artistlik yapmasaydın tatsız yazışmalar da olmazdı. Silmem için bi rica etsen yeterliydi ama sen silmezsen sonuçlarına katlanırsın dersen karşındaki de seni iplemez ve sil dediğin şeyi de silmez

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
61,926
31,109
113
Birde geceyatarken bekçiler geldi muro ikisini de tanıyorum zaten şaşırdı beni görünce . Ne yapıyon burda dedi ula benim eski bmc pikabın içinde yatiyordum. Bekci dedi vatandaş şikayet etmiş onun için geldik . Dedim o vatandaşın amk
Ulan ne kadar namussuz olmuş insanlar ya o şikayet edeni bulacaksın onu var ya yemin ediyorum var ya O sobanın içine atacaksın o yanan soba yok mu cayır cayır yansın namussuz

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,298
5,472
113
Ulan ne kadar namussuz olmuş insanlar ya o şikayet edeni bulacaksın onu var ya yemin ediyorum var ya O sobanın içine atacaksın o yanan soba yok mu cayır cayır yansın namussuz
Yav kendi arabamın içinde yatıyorum ula sanki balkonlarından girip avratlarına saldıracam işte o kadar ki gtlerinden korkuyor öyle namussuz bir mahalleydi

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,697
3,287
113
Mantıklı doğru diyorsun dost hiç böyle düşünmedim bir an önce sonuca gitmek için acele ediyorum sonuç hüsran ilgin için teşekkürler dost
Kendi çabanla paranı arttırmaya uğraşma. Bu mantıksız. Özel oranı, normalinden yaklaşık 2 katı veren özel oranlar bul ve her gün sürekli sadece onlara oyna

Uzun vadede artmak zorunda çünkü matematik ve istatistik bunu söylüyor. Böyle yapmazsan en iyi ihtimalle olduğun yerde debelenirsin

Son düzenleme: