- 61,781
- 31,015
- 113
Vay be o parayı gönderseydi nerelere çıkmıştım Şuraya bak ya şimdi de sıfır gel de bir şey bul şimdi Akşama kadar
Adamsın Kral şu Çekiliş var inşallah çıkar ya tersoyum çok kötüGeçmiş olsun abi bir daha hilBete kuruş yok sağlık olsun
Abi çıkarsa 1 hafta ödüllendir kendini alırsın çayını yaslanırsın arkaya bir de sigara yakarsın mis inşallah çıkar abiAdamsın Kral şu Çekiliş var inşallah çıkar ya tersoyum çok kötü
İçimiz temiz çıktı Vallahi 500 TL çıktı çekilişteAbi çıkarsa 1 hafta ödüllendir kendini alırsın çayını yaslanırsın arkaya bir de sigara yakarsın mis inşallah çıkar abi
Jojo yu diyordum Muroo abi ben 500 hangisinden çıktıİçimiz temiz çıktı Vallahi 500 TL çıktı çekilişte
Çekiliş konusu vardı bir tane rol gibi bir şey var Dı deminJojo yu diyordum Muroo abi ben 500 hangisinden çıktı
Güle güle harca muro hilbetin acısını çıkarÇekiliş konusu vardı bir tane rol gibi bir şey var Dı demin
Eyvallah Kral İnşallah şansım döner deGüle güle harca muro hilbetin acısını çıkar
O parayı bi 50k yapasın gerekEyvallah Kral İnşallah şansım döner de
He aynen abi görmüştüm valla sevindim al çayını sigaranı bak keyfine 😊Çekiliş konusu vardı bir tane rol gibi bir şey var Dı demin
bir gelseydi odulO parayı bi 50k yapasın gerek
Gider şimdi yine hilbete yatırır parayı 😂He aynen abi görmüştüm valla sevindim al çayını sigaranı bak keyfine 😊
Güzel katlıyordu hilbette ama gerçektenGider şimdi yine hilbete yatırır parayı 😂
Kendileri kaybetti muro gibi bir adamıGüzel katlıyordu hilbette ama gerçekten
Akşam Her dediğim geldi ya bir kasa yapsam kendimeGüzel katlıyordu hilbette ama gerçekten
Abi bide 5 katı yapmışsın tam varya neyse sövmeyecem siteyeAkşam Her dediğim geldi ya bir kasa yapsam kendime
Bide kodu paylaşanda muro daha millet yararlansın diye paylaşıyor adamlar gelip muronun kazanca çöküyorAbi bide 5 katı yapmışsın tam varya neyse sövmeyecem siteye
Bu casimon sağlam mı ya aradı beni %100 sana özel diyor bonus var spor slot alanında geçerli minimum bakiyenin 2,5 katı kadar yaptığın zaman çekim yapabiliyorsun çekim sınırsız değeriBide kodu paylaşanda muro daha millet yararlansın diye paylaşıyor adamlar gelip muronun kazanca çöküyor