- 61,781
- 31,015
- 113
Benden bu kadar şimdi sitede parayı kurtarmaya çalışacağım bakayım inşallah öder ya şununla uğraşayım geleceğimİptal edecek hakem sandım sövmeye hazırlanıyordum. Şu var sistemi insanın sevincini kursağında bırakıyor bazen
Benden bu kadar şimdi sitede parayı kurtarmaya çalışacağım bakayım inşallah öder ya şununla uğraşayım geleceğimİptal edecek hakem sandım sövmeye hazırlanıyordum. Şu var sistemi insanın sevincini kursağında bırakıyor bazen
Öyle abi birden sinirlendimNiyeki
Oc niye odemediler abi saldiralim canliyaAna avrat karı bacı bunların sülalesini s ben ya Uğraş uğraş parayı ödeme Böyle bir şey olabilir mi ya Ekli dosyayı görüntüle 917440
O aldığımız kod geçersizmiş bir iki arkadaşınkini silmişti ama ben oynamışım kazanç sağlamışım Nasıl oluyor bu geçerse Niye oynatıyorsun neye veriyorsunuzOc niye odemediler abi saldiralim canliya
Geçmiş olsun MuroBıktım vallahi ya Kaç saattir uğraşıyorduk ya Ulan var ya
Geçmiş olsunBıktım vallahi ya Kaç saattir uğraşıyorduk ya Ulan var ya
Ya dayı ana avrat düz gittim hesabımı Kapattı ya Ben böyle bir şey görmedim yaGeçmiş olsun Muro
Geçmiş olsun keşke bekletip birkaç gün sonra yatırım yapıp cekseydin yiyebilirler diYa dayı ana avrat düz gittim hesabımı Kapattı ya Ben böyle bir şey görmedim ya
Kral ekran görüntüleri hepsi elimde var bunların Ben sülalesini var ya Ben böyle bir şey görmedim yaEpik boktan hatta ama elden birşey gelmeme noktası Düşündürtmeli sana Ulan vardır mutlaka diye
He ya vallahi keşke öyle yapsaydım ya adamlar görüyor bakiyeyi direk sildin namussuz sonuçlanır sonuçlanmaz nasıl tutacağım ben onuGeçmiş olsun keşke bekletip birkaç gün sonra yatırım yapıp cekseydin yiyebilirler di
Bozma moralini kardaş tek maçlık bir roll acayimmi ödül sadece muroya verilecek diye !Ulan gündüz 10 numara maçlarda var şu parayı gönderseydi var ya ben bu parayı katlardım ya