Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,694
3,286
113
Yazdım ve gol oldu
Oranlar ilginç şu anda. Maç öncesi 2.5 alt'a 1.47 veriyordu. Şu an ikinci devre 2 gol daha gerektiği halde alt oranı 1.55. Yani alt oranı düşmesi gerekirken aksine biraz da yükselmiş

Öyle tempolu bol pozisyonlu bir maç ta olmadı ilk yarı. Birşeyler dönüyor ama bakalım

Son düzenleme:

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
61,789
31,024
113
Oranlar ilginç şu anda. Maç öncesi 2.5 alt'a 1.47 veriyordu. Şu an ikinci devre 2 gol daha gerektiği halde alt oranı 1.55. Yani alt oranı düşmesi gerekirken aksine biraz da yükselmiş

Oranlar tuhaf. Öyle tempolu bol pozisyonlu bir maç ta olmadı ilk yarı
Bilmiyorum Kral 2,5 üstü gibi geliyor da kolay kolay yanılmam tahminlerim de

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,931
10,996
113
Y hangi semttesin Kral şu kupon gelsin sözüm olsun gel yanıma sana güzelliğin kralını yapayım
Allah yardımcınız olsun 16 yaşından 22 yaşına kadar kuru Takıldım Taki 22 ysşında en yakın arkaşımla takılırken Yanımda vefat etmesi Bu İşlerden Allahın izni ile ömür billah Tövbe etmemi sağladı Bide şu kumarı silsem kafamdan Yemin ederim Uyuşturucu Bi Noktada Bu İlleten İyi

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
61,789
31,024
113
Allah yardımcınız olsun 16 yaşından 22 yaşına kadar kuru Takıldım Taki 22 ysşında en yakın arkaşımla takılırken Yanımda vefat etmesi Bu İşlerden Allahın izni ile ömür billah Tövbe etmemi sağladı Bide şu kumarı silsem kafamdan Yemin ederim Uyuşturucu Bi Noktada Bu İlleten İyi
Evet bu komple alıp götürüyor seni sana vesile olmuş demek ki

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,931
10,996
113
Evet bu komple alıp götürüyor seni sana vesile olmuş demek ki
Vallahi murom inancın olsun haftalıgı alıp bir gecede 1 avuç hap yutuyorduk en son 55 kiloda ortada zombi gibi geziyordum Bu acı olaydan sonra daha ağzıma sürmedim Allah Herkesin Yardımcısı olsun Umarım Bırakırsın dost Neyse Kafa ütüledik hayırlı geceler kazancın bol olsun