- 2,210
- 2,469
- 113
YapmaŞimdi atm gidiyorum cebimde son 4 bin lira var , 3 maçta 20 yapabilirsem çekicem
YapmaŞimdi atm gidiyorum cebimde son 4 bin lira var , 3 maçta 20 yapabilirsem çekicem
K çekmeceNerdesin kral sen
Zeytinburnu ve esenlerde işin düşerse yaz elimizden geldikce yardımcı oluruzK çekmece
Burak döner'he ZeytinburnuZeytinburnu ve esenlerde işin düşerse yaz elimizden geldikce yardımcı oluruz
Oranlar ilginç şu anda. Maç öncesi 2.5 alt'a 1.47 veriyordu. Şu an ikinci devre 2 gol daha gerektiği halde alt oranı 1.55. Yani alt oranı düşmesi gerekirken aksine biraz da yükselmişYazdım ve gol oldu
Tanıyormusun muroBurak döner'he Zeytinburnu
Tanıyormusun muro
sen daha muroyuı tanımamışsın emirhan Burak
MurommmBurak döner'he Zeytinburnu
Tabii Benım favorım tek geçerim benim fotodakiTanıyormusun muro
Bilmiyorum Kral 2,5 üstü gibi geliyor da kolay kolay yanılmam tahminlerim deOranlar ilginç şu anda. Maç öncesi 2.5 alt'a 1.47 veriyordu. Şu an ikinci devre 2 gol daha gerektiği halde alt oranı 1.55. Yani alt oranı düşmesi gerekirken aksine biraz da yükselmiş
Oranlar tuhaf. Öyle tempolu bol pozisyonlu bir maç ta olmadı ilk yarı
Emirhan dönerBurak döner'he Zeytinburnu
benim foto daha cazip ergin baba 😀Emirhan döner
Ben hepsinden daha tehlikeyimbenim foto daha cazip ergin baba 😀
Oynayacak maç bulamadım senin tahminine göre oynadım ben de. Ama olumsuz düşünmek doğamda varBilmiyorum Kral 2,5 üstü gibi geliyor da kolay kolay yanılmam tahminlerim de
Amaç 2-1 olacak skor 2-1 bitecek de ya da hep bir ay ev alacak yani öyle tahmin ediyorum skor iki bir amaOynayacak maç bulamadım senin tahminine göre oynadım ben de. Ama olumsuz düşünmek doğamda var![]()
Allah yardımcınız olsun 16 yaşından 22 yaşına kadar kuru Takıldım Taki 22 ysşında en yakın arkaşımla takılırken Yanımda vefat etmesi Bu İşlerden Allahın izni ile ömür billah Tövbe etmemi sağladı Bide şu kumarı silsem kafamdan Yemin ederim Uyuşturucu Bi Noktada Bu İlleten İyiY hangi semttesin Kral şu kupon gelsin sözüm olsun gel yanıma sana güzelliğin kralını yapayım
Evet bu komple alıp götürüyor seni sana vesile olmuş demek kiAllah yardımcınız olsun 16 yaşından 22 yaşına kadar kuru Takıldım Taki 22 ysşında en yakın arkaşımla takılırken Yanımda vefat etmesi Bu İşlerden Allahın izni ile ömür billah Tövbe etmemi sağladı Bide şu kumarı silsem kafamdan Yemin ederim Uyuşturucu Bi Noktada Bu İlleten İyi
Ne zaman tutuyo hadi altın vuruş yapıcamEvet bu komple alıp götürüyor seni sana vesile olmuş demek ki
Vallahi murom inancın olsun haftalıgı alıp bir gecede 1 avuç hap yutuyorduk en son 55 kiloda ortada zombi gibi geziyordum Bu acı olaydan sonra daha ağzıma sürmedim Allah Herkesin Yardımcısı olsun Umarım Bırakırsın dost Neyse Kafa ütüledik hayırlı geceler kazancın bol olsunEvet bu komple alıp götürüyor seni sana vesile olmuş demek ki