- 415
- 175
- 43
Min yatırım istiyor muBu casimon sağlam mı ya aradı beni %100 sana özel diyor bonus var spor slot alanında geçerli minimum bakiyenin 2,5 katı kadar yaptığın zaman çekim yapabiliyorsun çekim sınırsız değeri
Min yatırım istiyor muBu casimon sağlam mı ya aradı beni %100 sana özel diyor bonus var spor slot alanında geçerli minimum bakiyenin 2,5 katı kadar yaptığın zaman çekim yapabiliyorsun çekim sınırsız değeri
Bilmiyorum ki sormadım 1000 TL yatırdığım zaman 1.000 TL vereceğim diyor 2000 TL olarak başlayacaksınız diyor sağlam mı site onu söyle 1000 TL bulmaya çalışayımMin yatırım istiyor mu
Min yatırımın payfixle 50 normal 100 olduğu zamanlar vardı🙂 o zaman 500 atıp kaybetmiştim slotlar çöp diyip şiimdi nasıl bilmiyorumBu casimon sağlam mı ya aradı beni %100 sana özel diyor bonus var spor slot alanında geçerli minimum bakiyenin 2,5 katı kadar yaptığın zaman çekim yapabiliyorsun çekim sınırsız değeri
Reis sen yanlış yere yazdın herhalde drogba burada değil ki 😄
Yazdı reis yorumu silindi 🧐Reis sen yanlış yere yazdın herhalde drogba burada değil ki 😄
Biz de bekliyoruz bilmiyorum@cedi dost parayı kurye çantayla mı getiriyor 😅
İnanır Bravo niye inanmıyorum Buraya yazdın bitti ödenir en kısa sürede inşallahİnanmicaksinz ama hala ödenen çekim yok parça parça çekelim dedik ilki bile gelmedi![]()
Oda olur@Marley buralardamisin sen dağıtım işini sana versek ne durumdasin
Gelir elbet site sağlamsaİnanmicaksinz ama hala ödenen çekim yok parça parça çekelim dedik ilki bile gelmedi![]()
İlk çekim gönderiliyor durumuna alindi bekliyoruzGelir elbet site sağlamsa
Hayırlı olsun o zaman 15 dk ya düşerİlk çekim gönderiliyor durumuna alindi bekliyoruz
Sorunsuz gelir umarım daim olsun@Marley buralardamisin sen dağıtım işini sana versek ne durumdasin
Gelir kanka birazdan roll açda ödül alamayanlar (BEN) takip etsin belki faydalanirİnanmicaksinz ama hala ödenen çekim yok parça parça çekelim dedik ilki bile gelmedi![]()
Aldık Kral 500 TL de 3 tane maç seçiyorum 14 olan çıkmıyor frebet@Muroo1988 abi editör bet challeng var 500 çekim 8.5 oran yap linki bırakıyorum https://m.editorbet428.com/tr/promotions/all?profile=open&account=bonuses&page=bonus-request