Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
61,781
31,016
113
Bozma moralini kardaş tek maçlık bir roll acayimmi ödül sadece muroya verilecek diye !
Adamsın Kral sıkıntı yok da güzel düşüncen için eyvallah da moralim bozuldu ya namussuz ya Nasıl sildi bunu ya Daha önce yatırım da var ya dolandırıcının Allah'a ol site her yerde yayacağım o siteyi

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
61,781
31,016
113
Sitede haklı gibi everymatrixler gibi değil bunlar arada ufakta olsa yatır çek yapmak lazım
Var Kral yatırımlar var zaten başta sordum yatırımlı derse zaten sıkıntı yok 7300 yaptım mı Kral Ben bunu bu sildi mi dedim şikayetvar'a her yeri açacağım dedim Sonra 2180'e düşürdü mü 15 dakika sonra dedi iki buçuk yap çek onu da yaptım bu sefer komple sildi bunu bahane ediyor Yani şunu demeye çalışıyorum neden ekledi O zaman 2180'i baktı ben yapıyorum kaybetmiyorum g*** yemedi göndermeye

bozak2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,177
1,928
113
Var Kral yatırımlar var zaten başta sordum yatırımlı derse zaten sıkıntı yok 7300 yaptım mı Kral Ben bunu bu sildi mi dedim şikayetvar'a her yeri açacağım dedim Sonra 2180'e düşürdü mü 15 dakika sonra dedi iki buçuk yap çek onu da yaptım bu sefer komple sildi bunu bahane ediyor Yani şunu demeye çalışıyorum neden ekledi O zaman 2180'i baktı ben yapıyorum kaybetmiyorum g*** yemedi göndermeye
Yatırım yapılacak bir site değil zaten