Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti

TommyEgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,153
2,441
113
Vallahi murom inancın olsun haftalıgı alıp bir gecede 1 avuç hap yutuyorduk en son 55 kiloda ortada zombi gibi geziyordum Bu acı olaydan sonra daha ağzıma sürmedim Allah Herkesin Yardımcısı olsun Umarım Bırakırsın dost Neyse Kafa ütüledik hayırlı geceler kazancın bol olsun

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
61,792
31,026
113
Vallahi murom inancın olsun haftalıgı alıp bir gecede 1 avuç hap yutuyorduk en son 55 kiloda ortada zombi gibi geziyordum Bu acı olaydan sonra daha ağzıma sürmedim Allah Herkesin Yardımcısı olsun Umarım Bırakırsın dost Neyse Kafa ütüledik hayırlı geceler kazancın bol olsun
Ne kafa ütülemesi Kral İstediğin zaman gel burada muhabbet et sen adamsın

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,694
3,286
113
QUOTE="Muroo1988, post: 10153934, member: 46630"]
1 1
[/QUOTE]
Aynen izliyorum çok iyi vurdu piç :)

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
61,792
31,026
113
Oranlar ilginç şu anda. Maç öncesi 2.5 alt'a 1.47 veriyordu. Şu an ikinci devre 2 gol daha gerektiği halde alt oranı 1.55. Yani alt oranı düşmesi gerekirken aksine biraz da yükselmiş

Öyle tempolu bol pozisyonlu bir maç ta olmadı ilk yarı. Birşeyler dönüyor ama bakalım
Kral daha girme de iki iki de olabilir ha iki biri gördüm ya şimdi 2 2 gibi geliyor