- 61,793
- 31,027
- 113
Ya git şikayet aç o zaman ekrana atonları ödesin burada yazacağınacekim gelmiyor ki inceleme cıktı
Ya git şikayet aç o zaman ekrana atonları ödesin burada yazacağınacekim gelmiyor ki inceleme cıktı
İBAN atıyorum o hesabı atarsınArkadaşlar hesabimda 70 lira var bunu havale yada banka karti ile nereye atabilirim
İşleme alınıyor diyo işte hemen de ağlıyon he😁😁😁 60 k yi para sananlar varmis
kral en iyisi bana at onu senArkadaşlar hesabimda 70 lira var bunu havale yada banka karti ile nereye atabilirim
parayı bulmakla ne alakası var sen kendin lafa karışıp inanmadım lan falan diyorsun bakiye ekranı atınca yüksekten konuştun diyorsun ne dedigin belli degil inanmıyorsan ekran bu yine inanmadıysan inanma cekım benım hesap benımVallahi benim için para 60k nasıl para değil Yeri geldi Sen de kovalıyordum parayı bulunca mı böyle yüksekten konuşuyorsun
Para alışverişi yasak kardeşim muro burada hayırdırkral en iyisi bana at onu sen
Ya çekim senin inanıyorum gördüm yani İlk başta inanmıyordum şikayet aç buraya yazacağınaparayı bulmakla ne alakası var sen kendin lafa karışıp inanmadım lan falan diyorsun bakiye ekranı atınca yüksekten konuştun diyorsun ne dedigin belli degil inanmıyorsan ekran bu yine inanmadıysan inanma cekım benım hesap benım
hayırdır kardeşim ben varken sende kimsinnPara alışverişi yasak kardeşim muro burada hayırdır
Uyku tutmadı 50 kuruştan slot cevirecektim ama atamazsam sana yollarım canın sagolsun başkan para degil bekral en iyisi bana at onu sen
Hadi kendine iyi bakMuro dayım sinyalde feci beni de öpmeden ben uzayayım bol şans bol muhabbet dostlar
yok kral şaka yapıyorum estağfurullah cansınn 🙏 😂Uyku tutmadı 50 kuruştan slot cevirecektim ama atamazsam sana yollarım canın sagolsun başkan para degil be
Bura benim mekanım git kendine konu açhayırdır kardeşim ben varken sende kimsinn
50 kuruştan reel Rush çevirirdim kanser ederdi beni 😅Uyku tutmadı 50 kuruştan slot cevirecektim ama atamazsam sana yollarım canın sagolsun başkan para degil be
senin mekanını esir alıyorum bundan sonra varmı ?Bura benim mekanım git kendine konu aç
Yasin gündüz hazırlık yapalım şimdi bir yerden bir şey çıkaracağım burada50 kuruştan reel Rush çevirirdim kanser ederdi beni 😅
Gel beni de esir alsanasenin mekanını esir alıyorum bundan sonra varmı ?
tamamda dostum sıkayet acınca da diyorsunuz ki 1.5 saat bekleyemedin mi daha cekımı yeni vermissin yazıyorsunuz normalde 40 dkda odeyen adamlar inceleme detaylı falan diyorlar bende sikayet acmadan burda yazayım ki elimde kanıt olsun bu saatten beri odenmedigine dair diye buraya yazdım yoksa 3 saat önce hesap 0 dı ben parayla kendimi yüceltmem para her zaman ikinci plandır kımsenın 1 kurusunda gozumuz yokYa çekim senin inanıyorum gördüm yani İlk başta inanmıyordum şikayet aç buraya yazacağına
Ne hazırlığı kralYasin gündüz hazırlık yapalım şimdi bir yerden bir şey çıkaracağım burada
Atabilsemde sinir etse50 kuruştan reel Rush çevirirdim kanser ederdi beni 😅