- 54,119
- 30,135
- 113
O görünen kısım bide dağın arka görünmeyen kısmı varSen ben Yasin var zaten
O görünen kısım bide dağın arka görünmeyen kısmı varSen ben Yasin var zaten
Biliyorum şimdi kaç kişi yazmıştır buraya yazamıyorlar ya adama Değme kaç kişi atmıştır bu kadar eminimO görünen kısım bide dağın arka görünmeyen kısmı var
He çekiliş dağıtımı dost tam ümitlenmiştik oysa o dağıtım değil ki o forumun menfatci üyelerine hediye 😂Çekim kazasız gelsin de hemen adminlerden biriyle temasa geçeceğim zaten
Rol değil Kral evi taşıyacağım 3 ay içinde sıfırın 3 ay içinde birikim yapıp evi taşımam lazımAyrıca Muro rol etkinliği düzenleyebiliriz
Bizim üçümüzü ayrı Tutması lazım 😄He çekiliş dağıtımı dost tam ümitlenmiştik oysa o dağıtım değil ki o forumun menfatci üyelerine hediye 😂
Her an çığ düşebilir 😅O görünen kısım bide dağın arka görünmeyen kısmı var
Evi komple binayı mı taşıcan muro yoksa eşyalarımı 😆Rol değil Kral evi taşıyacağım 3 ay içinde sıfırın 3 ay içinde birikim yapıp evi taşımam lazım
Yok lan evi yıkıyorlar burayı kiracıyım ya 3 ay içinde çıkacağım ev taşıma parası bilmem kontrat parası bilmem ne oluyor ya birikim yapmam lazım ya gidiyoruz dışarıya veriyoruz Bu sefer vermeyeceğim ya sıkıntıya girdimEvi komple binayı mı taşıcan muro yoksa eşyalarımı 😆
Dost yanlış anlama ama içinden gelene kişilere atabilirsin.👍🏻 O durumlarda yasak olmuyorPeki ne yapalım sen söyle
Bu 3 lüyü rüyasında karaelmasın azrailiBizim üçümüzü ayrı Tutması lazım 😄
Valla dost ben bu durumlarda çekilişe karşıyım alanların çoğunun foruma 1 faydası yok.Peki ne yapalım sen söyle
Aga sevdiğin tanıdığın sana emeği geçmiş vefasızlık yapmamış bir kaç kişiye destek at en güzeli bu bu arada sen beni ben seni tanımayız yanlış anlaşılmasın her adama para atılmaz kiminin işi sadece sinyal Sende biliyorsunPeki ne yapalım sen söyle
Kimi kastetti muroTamam dm'den yaz bana
KımTamam dm'den yaz bana
Bilmiyorum ki KralKimi kastetti muro
Sen yaz oradan devam edelim