- 54,106
- 30,124
- 113
Koddan 200k mı hey şansı seveyimKoddan
Koddan 200k mı hey şansı seveyimKoddan
Bol gol olur dep mecburen saldırır bence ama bellide olmaz lig endonezya4.30 değil sanki 4-3 bitecek gibi bence
Kod değil yatrimdanKoddan
Ne oynadın bro pekiKod değil yatrimdan
Ulan 4'e attı 10 lira oranı vardı görüyor musunNe oynadın bro peki
İyi para daim olsun agaKod değil yatrimdan
Hacksaw vanted 5 sütun birden kapandı vs ile ama çarpanlar düşüktü 2 6 4 5 7 . 24 betNe oynadın bro peki
Çekim gelince bilgilendir burayıHacksaw vanted 5 sütun birden kapandı vs ile ama çarpanlar düşüktü 2 6 4 5 7 . 24 bet
Zengin işi hacksaw 😅 tebrikler tekrardanHacksaw vanted 5 sütun birden kapandı vs ile ama çarpanlar düşüktü 2 6 4 5 7 . 24 bet
Niye şaşırdın Yasin adam çekimi ne kadar sürüyor diye yazmış Ben de merak ettim çekim ne kadar sürüyor gelince bilgilendirsin burayıZengin işi hacksaw 😅 tebrikler tekrardan
Yatırım 2700 kusur getiri iyi ama totalde yine eskinin eksisiZengin işi hacksaw 😅 tebrikler tekrardan
Etkinlik düşünüyorum dağıtımÇekim gelince bilgilendir burayı
Boş ver yapma git güle güle harcaEtkinlik düşünüyorum dağıtım
Ben dedim ama 4.5 üst göz kırptığı çok belli maçtı enteresan olan tek şey depin 4 yemesi bi bakmışsın 4-4 bitmiş olanilirUlan 4'e attı 10 lira oranı vardı görüyor musun
İkinci yarı o maç +7 olacak gibi geliyor ya 4 3 ya 6 1Ben dedim ama 4.5 üst göz kırptığı çok belli maçtı enteresan olan tek şey depin 4 yemesi bi bakmışsın 4-4 bitmiş olanilir
Tebrikler dost iyi denk gelmiş wanted ztn dede vermezdiHacksaw vanted 5 sütun birden kapandı vs ile ama çarpanlar düşüktü 2 6 4 5 7 . 24 bet
Boşver , borç harç yoksa tadını çıkar .Etkinlik düşünüyorum dağıtım