- 30,947
- 11,335
- 113
Aynen Dostum bangır bangır gol olmadan bilemeyeceğim dedi maçTebrikler geldi bu ilk yarı izledim son 10dk zaten bir penaltı iptal bir gol iptal oldu 🎊🎊🙏
Aynen Dostum bangır bangır gol olmadan bilemeyeceğim dedi maçTebrikler geldi bu ilk yarı izledim son 10dk zaten bir penaltı iptal bir gol iptal oldu 🎊🎊🙏
Umarım ama onun 2.00 oran şartı varUmarım oda gelir
😊😊😊Aynen Dostum bangır bangır gol olmadan bilemeyeceğim dedi maç
Soğuk hesap olarak çekim yapan arkadaşlar var ama detaylı bilgiye sahip değilim Dost 🙏Dostlar bu sportsbetten sorunsuz bu parayı nasıl çekeriz malum ceza yiyenler oluyor veya tr borsalarına atarken soruyorlar nerden geldi diye en temiz yol nedir
Gelir gelirrr🥰🥰Umarım ama onun 2.00 oran şartı var
Vallahi benim bir bilgim yok ama bilen dostlar vardirDostlar bu sportsbetten sorunsuz bu parayı nasıl çekeriz malum ceza yiyenler oluyor veya tr borsalarına atarken soruyorlar nerden geldi diye en temiz yol nedir
Soğuk cüzdana çek dost var mı soğuk cuzdan. Oradan da binanceye at hiç bir sorun olmuyorDostlar bu sportsbetten sorunsuz bu parayı nasıl çekeriz malum ceza yiyenler oluyor veya tr borsalarına atarken soruyorlar nerden geldi diye en temiz yol nedir
Aynen sitelerin kendileri de buna yönlendiriyor geçen gün bunun hakkında betco sitesiyle yarım saat konuşmuştukSoğuk cüzdana çek dost var mı soğuk cuzdan. Oradan da binanceye at hiç bir sorun olmuyor
Umarım Dostum 🙏Gelir gelirrr🥰🥰
Dost yazarsa yardımcı olurum ben.Aynen sitelerin kendileri de buna yönlendiriyor geçen gün bunun hakkında betco sitesiyle yarım saat konuşmuştuk
Tamamdır dostum bı zahmetDost yazarsa yardımcı olurum ben.
53 e kadar gol diyelim o zamanBaşladı 2. Yarı hemen atın bitsin bu iş.
Maça ortak olmalı dostum bakalımBotafogo başladı hadi bakalim