- 30,947
- 11,335
- 113
Çok şeyler olur izlenimini var maçta gardasim bakalım 2.yari heyecanlı geçer maçı bulmaya çalışıyorumİnşallah gardasim gelsin seriden seriden
Çok şeyler olur izlenimini var maçta gardasim bakalım 2.yari heyecanlı geçer maçı bulmaya çalışıyorumİnşallah gardasim gelsin seriden seriden
Umarım dostum bakalımBitti ilk yarıi. 2 kuponda tek gole kaldı. Kazasız gelir inşallah.
Brezilya liginin lokomotif takımları uzmezler umarım 🙏Kaldi son 1 gol Umarim gelir
2 gol daha olur bu maçta öyle gibi hissediyorumÇok şeyler olur izlenimini var maçta gardasim bakalım 2.yari heyecanlı geçer maçı bulmaya çalışıyorum
Çok şeyler olur izlenimini var maçta gardasim bakalım 2.yari heyecanlı geçer maçı bulmaya çalışıyorum
Gibi gözüküyor Dostum yeter ki tek gol gelsin2 gol daha olur bu maçta öyle gibi hissediyorum
Teşekkür ederim Dostum bakarımYükleniyor…
www.canlitribun585.top
Ben baktım biraz iyi maç oluyor.
Botafago pes etmez ve daha belki de penaltılar, kırmızılar olacak 2.yari bekliyor bizi dostGüzel kazanç olacak şimdiden gelir diyelim de peşinsıra atsınlar
1 tane atsın yeter 🙏☘🤗İkinci yarı üç gol daha olur
Naptın dost çekebildin mi parayı1 tane atsın yeter 🙏☘🤗
Hayır Dost yarına kaldıNaptın dost çekebildin mi parayı
NiyeHayır Dost yarına kaldı
3 lu kombine istiyor bonus 2 maç bugünden yarında maç var 2 si geldi bugün
Umarım oda gelir3 lu kombine istiyor bonus 2 maç bugünden yarında maç var 2 si geldi bugün